Van ilyen lehetőség a kórházakban? Apás szülés és szülés után végig velünk legyen?
Olyan korházat keresek,ahol a szülésnél ott lehet az apuka,majd a szülés utáni napokon 24 órában benn lehet,és hárman együtt lehetünk.
Hol van ilyen? (tudom,ennek ára lesz)
13:00
megértelek
Én is így vagyok ezzel,gyűjtögetünk szépen,ennyi félretett pénzünk van bőven végülis,hitel nincs,jó munkahelyünk van,de még várunk,legyen annyi plusszunk is,hogy ha bármi gond van,legyen mihez nyúlni.
26 vagyok,még bőven időben (1 gyerekhez legalábbis).
Bármelyik említett kórházban számít hogy hol van a lakhelyem?
Magánnál gondolom semmit.
Bajcsyba mi is így voltunk...igaz éjszakára apuka hazament mosni, reggel vásárolni nekem dolgokat gyógyszertárba, hálóingeket, meg ami még kellett :) De bent is alhatott volna, ha akar! Vagy lakhelyileg kell oda tartoznod, vagy a fogadott orvosodnak kell ott dolgoznia.
És egyik hozzászóló írta, hogy mindenki így csinálnál, ha erre lehetőség lenne...hát jelentem, van olyan, akinek erre nagyon nincs igénye, sőt teher lenne az egész családnak, hogy apuka is bent van! Anyuka nem szeretné, hogy ne legyen kipihent a kispapa, kispapa sem kíváncsi anyuka és baba dolgaira...pedig happy minden köztük, ők a legboldogabb párocska!
lényegét tekintve: Sok kórházban van már erre lehetőség, csak egy kis plusz pénzt kell érte fizetni. Mindenki csinálja úgy, ahogy neki a legjobb, de nem kell negatív véleménnyel illetni a nem azonos gondolkodásút!
Én a Telkiben szültem így,abszolút tudom őket javasolni,nagyon családbarát hely:):)
Apuka is bent aludhat,nagyon jók az orvosok,mi a másodikat is ott fogjuk szülni az biztos...
Nem számít,hogy hol laksz magánklinika esetén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!