Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első babád születésekkor...

Első babád születésekkor rosszabbra számitottál?

Figyelt kérdés
Első babád születésekkor rosszabbra számitottál?Edások is irjanak!:)
2013. máj. 7. 11:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
89%

Szia én nem kértem semmit mert nem is volt rá idő kibirható volt mikor kértem volna akkorra meg mondta a doki hogy ezek már a tolo fájások mindjárt kint a baba és tényleg 2x toltam és kint is volt...nagyon rosszra számitottam az elbeszélésekből de nagyon szép szülésem lett...és nem volt vészes csak a kitolás de az 5 perc volt max...

du 3 kor elfolyt a magzatviz otthon épp aludni készültem..)

De nem aludtam keltettem apát hogy indulás jön a lánya mentő gyorsan be a korházba este 7 re meg is lett a lányom nem volt fájásom kaptam oxit hogy legyen...

lett de nem volt vészes ...

Könnyen gyorsan szültem gátvédelemmel.)És tényleg nem volt vészes sokkal de sokkal rosszabbra számitottam.Remélem a 2.szülésem is ilyen szép lesz..)

Hány hetes vagy?Nagyon félsz?

A férjem azt mondta ne féljek valahogy ki kell jönnie..)

2013. máj. 7. 12:31
 12/31 anonim ***** válasza:
76%
Sokkal rosszabbra számítottam.Fájdalomcsillapító nélkül,gáz nélkül szültem meg.4kg-os volt a lányom.
2013. máj. 7. 12:32
 13/31 anonim ***** válasza:
76%

Sokkal rosszabbra számítottam, főleg azért mert vékony vagyok, és mindenki ijesztgetett, hogy nem fogom tudni simán megszülni. Ennek ellenére, este fél 10-kor elfolyt a magzatvíz, 10 után beértünk a kórházba és 11.05-kor már meg is volt a kislányom! :)

Nem mondom hogy nem volt borzasztó fájdalmas, de rosszabbra számítottam, úgyhogy nekem pozitív élmény volt! :)

2013. máj. 7. 12:49
 14/31 anonim ***** válasza:
94%
Szia! Èn jobbra szàmitottam. Indìtott volt (ballonos). Este 8- kor kaptam meg. Az első 3 órâban nem fàjt semmi mèg snapszeroztunk is apâval. Aztàn jöttel a 8-10 peeces fàjàsok. Amig birtam nem kértem semmit. Hajnali 3 körül kértem szurit nem Eda-t és azzal aludtam màsfèl òrát. Onnantòl kezdve reggel 7-re tàgultam ki. Eléggé fàjt. A kitolàsi szakasz volt nekem a legrosszabb. A babâm feje fèloldalt volt ùgy is szültem meg bár akkor úgy éreztem beehalok. Szakadtam is vàgtak is. Màr előkészítettèk a műtőt amikor valami nagy erővel sikerült egy nyomàsra megszülnöm 9 40- kor. Egyèbkènt tervben volt az eda de tùl gyorsan tàgìtott a ballon nem maradt rá idő. Lehet én tùl lazán indultam neki. Ùgy voltam vele hipp-hopp meglesz és szinte nem is fog fàjni. Tehàt jobbra szàmítottam. De tùl vagyok rajra a babàm is. Lassan elfelejtjük.
2013. máj. 7. 12:54
 15/31 anonim ***** válasza:
76%

rosszabbra számítottam... a fájásokat ki sem mutatta gép, kiröhögtek, amikor bementünk, mert szülni fogok! :) nem fájt, inkább csak kellemetlen volt. Aztán hirtelen mindenki csodálkozására egyszer csak nyitva voltam két ujjnyira, innen felgyorsultak az események, olyannyira, hogy még hánytam is.

Nekem a legfájdalmasabb az volt, amikor a fájásoknál nem nyomhattam, úgy éreztem szétfeszít teljesen a gyerek. De nem tartott sokáig, fél 3-kor vettek fel a kórházban és 7-re már megszületett a kislányom! :) így nem kaptam érzéstelenítőt sem, minden túl gyorsan történt, és -igaz én kértem közben, de- az orvosom úgy ítélte meg, h már nem kell, és igaza lett! Vártam azt a bődületes fájdalmat, de szerencsére nem jött :)

2013. máj. 7. 13:07
 16/31 anonim ***** válasza:
76%
Nekem igaz császár lett a vége, de 12 órát vajúdtam. Voltak kemény fájások is olykor-olykor, de én sokkal rosszabbra számítottam. Igaz, tolófájásokban nem volt már részem, de én is nagyon elfáradtam mire már a műtőbe toltak. Ott megváltás volt az érzéstelenítő.
2013. máj. 7. 13:20
 17/31 anonim ***** válasza:
76%

Fel voltam készülve mindenre, mégis váratlanul ért a fájdalom és a hosszúság is.

Másodjára viszontt rosszabbra számítottam, de nagyon könnyű szülésem volt!

2013. máj. 7. 13:29
 18/31 A kérdező kommentje:
De jóóóó:) Imádlak titeket :D Első baba november 11-re vagyok kiirva,de néha rámön a nemakarokszülni.....Félek h bepánikolok,vagy nem bírom majd:) Szóval mindentől.De edát kérek.Férjem szerint is ne féljek,mert úgyis kijön magától...:D
2013. máj. 7. 13:34
 19/31 anonim ***** válasza:
63%

Én jobbra számítottam, és rettenetesen fájt, de az öröm az ürömben, hogy a felére nem emlékszem. Semmilyen érzéstelenítést nem kaptam, de nem is kértem, mert a fájások miatt el is felejtettem, hogy lehet kérni :D

De benn volt a párom, aki hatalmas segítség volt, még ha csak némán ült, és fogta a kezem. Persze nehezen jött a kicsi fiam, oxit is kaptam, kevés volt a fájás, de nem hatott, még meg is katétereztek, mert nem tudtam pisilni. De ennek ellenére bevállalnám még egyszer, mert mikor rám tették először, máshogy láttam a fájdalmakat is...

2013. máj. 7. 13:51
 20/31 anonim ***** válasza:
64%

jobbra számítottam és maga volt a pokol

a második szülésem viszont kellemes csalódás volt.

2013. máj. 7. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!