Első babád születésekkor rosszabbra számitottál?
Szia én nem kértem semmit mert nem is volt rá idő kibirható volt mikor kértem volna akkorra meg mondta a doki hogy ezek már a tolo fájások mindjárt kint a baba és tényleg 2x toltam és kint is volt...nagyon rosszra számitottam az elbeszélésekből de nagyon szép szülésem lett...és nem volt vészes csak a kitolás de az 5 perc volt max...
du 3 kor elfolyt a magzatviz otthon épp aludni készültem..)
De nem aludtam keltettem apát hogy indulás jön a lánya mentő gyorsan be a korházba este 7 re meg is lett a lányom nem volt fájásom kaptam oxit hogy legyen...
lett de nem volt vészes ...
Könnyen gyorsan szültem gátvédelemmel.)És tényleg nem volt vészes sokkal de sokkal rosszabbra számitottam.Remélem a 2.szülésem is ilyen szép lesz..)
Hány hetes vagy?Nagyon félsz?
A férjem azt mondta ne féljek valahogy ki kell jönnie..)
Sokkal rosszabbra számítottam, főleg azért mert vékony vagyok, és mindenki ijesztgetett, hogy nem fogom tudni simán megszülni. Ennek ellenére, este fél 10-kor elfolyt a magzatvíz, 10 után beértünk a kórházba és 11.05-kor már meg is volt a kislányom! :)
Nem mondom hogy nem volt borzasztó fájdalmas, de rosszabbra számítottam, úgyhogy nekem pozitív élmény volt! :)
rosszabbra számítottam... a fájásokat ki sem mutatta gép, kiröhögtek, amikor bementünk, mert szülni fogok! :) nem fájt, inkább csak kellemetlen volt. Aztán hirtelen mindenki csodálkozására egyszer csak nyitva voltam két ujjnyira, innen felgyorsultak az események, olyannyira, hogy még hánytam is.
Nekem a legfájdalmasabb az volt, amikor a fájásoknál nem nyomhattam, úgy éreztem szétfeszít teljesen a gyerek. De nem tartott sokáig, fél 3-kor vettek fel a kórházban és 7-re már megszületett a kislányom! :) így nem kaptam érzéstelenítőt sem, minden túl gyorsan történt, és -igaz én kértem közben, de- az orvosom úgy ítélte meg, h már nem kell, és igaza lett! Vártam azt a bődületes fájdalmat, de szerencsére nem jött :)
Fel voltam készülve mindenre, mégis váratlanul ért a fájdalom és a hosszúság is.
Másodjára viszontt rosszabbra számítottam, de nagyon könnyű szülésem volt!
Én jobbra számítottam, és rettenetesen fájt, de az öröm az ürömben, hogy a felére nem emlékszem. Semmilyen érzéstelenítést nem kaptam, de nem is kértem, mert a fájások miatt el is felejtettem, hogy lehet kérni :D
De benn volt a párom, aki hatalmas segítség volt, még ha csak némán ült, és fogta a kezem. Persze nehezen jött a kicsi fiam, oxit is kaptam, kevés volt a fájás, de nem hatott, még meg is katétereztek, mert nem tudtam pisilni. De ennek ellenére bevállalnám még egyszer, mert mikor rám tették először, máshogy láttam a fájdalmakat is...
jobbra számítottam és maga volt a pokol
a második szülésem viszont kellemes csalódás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!