Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első babád születésekkor...

Első babád születésekkor rosszabbra számitottál?

Figyelt kérdés
Első babád születésekkor rosszabbra számitottál?Edások is irjanak!:)
2013. máj. 7. 11:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
66%
Igen, rosszabbra. Fele annyira sem volt fájdalmas :)
2013. máj. 7. 17:44
 22/31 anonim ***** válasza:
36%
a válaszokban mi lepontozni való van???????
2013. máj. 7. 19:48
 23/31 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöldet adtam:)
2013. máj. 7. 20:10
 24/31 anonim ***** válasza:
91%
Hát ém is nagyon le lettem pontozva pedig csak leirtam hogy könnyó szüléás volt vagy csak az a jo aki 24 orát szenved?:-((
2013. máj. 7. 21:13
 25/31 A kérdező kommentje:
Biztos erre járt egy ősanya.....
2013. máj. 7. 22:15
 26/31 anonim ***** válasza:
88%
Szülés után rögtön azt mondtam, ha csak ennyi, jöhet a következő:) Én nagyon élveztem, sokkal rosszabbra számítottam. Normál úton szültem mindkettőt , kis gátmetszéssel 0 érzéstelenítővel.
2013. máj. 8. 04:07
 27/31 anonim ***** válasza:
88%
Én is fájdalmasabbra számítottam,mondjuk kértem edát :) ,mert addig viszont fájt.De 3,5 óra alatt készen voltunk,pedig első bab volt.Nagyon szép élmény volt.
2013. máj. 8. 06:33
 28/31 anonim ***** válasza:
88%
Első szülésre nem is nagyon tud készülni az ember, tényleg nem tudja mi vár rá. Természtesen nagyon fájt az első szülésem- és bár mindössze 3,5óra volt- 3óra oxitocinnal, de közben végig azon járt az agyam, hogy soha-de soha képtelenség-én eztmégegyszer SOHA... és miután meglett a baba- az az örömmámor, az a boldogság és minden... hát persze, hogy három gyerekem van már.
2013. máj. 8. 09:33
 29/31 anonim ***** válasza:
én őszintén szólva arra számítottam, hogy nem fog annyira fájni mint amennyire fájt, , 8 órás sima szülesém volt semmi fájdalomcsillapítás. Aztán a második fiamnál oxival szültem akkor ismertem csak meg igazán a magyarok istenét, 1,5 óra tömény fájdalom azt hittem ott halok meg...
2013. máj. 10. 22:02
 30/31 anonim ***** válasza:

Én semmire nem készültem.Annyira lila köd volt az egész terhesség,hogy csak azt fogtam fel gyerekünk lesz,arra nem is gondoltam,hogy meg is kell szülni :D

A szülőszobán jött a feketeleves amikor kiderült jobban fáj mint amit képes vagyok elviselni,ráadásul a hosszú vajúdás végén a finishben meg is császároztak...

2013. máj. 11. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!