Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez baj lehet, vagy nem?

Ez baj lehet, vagy nem?

Figyelt kérdés

Most pénteken lesz 6 hete, hogy szültem. A vérzés szépen csökkent, elmúlt. Most már csak egy kisebb folyás volt. De az is elmúlt.

Erre tegnap, fát pakoltam. És igaz, hogy nem sok, de jött ki egy kis vér. Ma is. Pedig ma csak ruhákat pakoltam.

Tudom, hogy mikor picit megerölteti magát az ember több lesz a vér mennyisége. Mint pl 3 héttel szüles után, ha többet mentem. Vagy mensi alatt is.

De már vagy 1,5-2 hete nincs is vérzés. Szóval így normális lehet, hogy jött vér, vagy nem?

2018. okt. 31. 12:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem sétáknál volt ez. 3 hetes volt a lányom, amikorra elállt a lochia, de utána még hetekig volt pár csepp maszat minden nagyobb séta után. Megkérdeztem a kontrollon, azt mondta a doki, hogy ez teljesen normális.
2018. okt. 31. 13:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt az orvosodtól kellene megkérdezned, nem gondolod?
2018. okt. 31. 13:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!