Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A természetes úton szülést...

A természetes úton szülést válasszam vagy a császárt? Melyikkel kevesebb a kockázat?

Figyelt kérdés
Első baba és nagyon félek, hogy természtes szülés esetén szétrepedtek és aranyerem lesz.
2018. okt. 26. 21:24
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
49%

A szülést válaszd.

Igaz hogy megúszod császárral a több órás kinzó vajudást, de mivel ez egy hasi műtét, utána fogsz csak igazán szenvedni a fájdalmaktól, kimerült dögfáradt leszel miközben a babádat is el kell látnod.

Szülés után a test gyorsan regenerálódik, és ez sokat számit.

2018. okt. 27. 00:00
 12/46 anonim ***** válasza:
41%

Az aranyeret már írták, a repedést, vágást én meg sem éreztem akkora fájásaim voltak. Itt a kérdésedet abból a szempontból nézd, hogy szülés előtt vagy utána szeretnéd, hogy fájjon. Sógornőm sürgősségi császárral szült, barátnőm programozottal. Mindketten elég megviseltek voltak, mikor haza érkeztek. A sógornőmnek a sebe alatt kemény dudorok lettek, amitől nagyon megrémült. A heg sem a legszebb látvány.

Én simán szültem, nagyon fájt, de a legrosszabb az volt, hogy nem tudtam mire számítsak, mennyire fájhat még, mi van, ha nem bírom ki, ha nem bírom megszülni? Ilyeneken agyaltam kitolás előtt. Viszont minden fájdalomnak vége lett, amikor vége lett a szülésnek. Összegezve: a császár általában fájdalom nélkül lezajlik, utána viszont kegyetlen tud lenni (az ő elmondásuk alapján). A hüvelyi rohadtul fájt, viszont utána semmi. Ezt neked kell eldönteni. Én azért választottam a hüvelyit, hogy az első perctől foglalkozni tudjak a babával, barátnőm azért maradt a prog cs-nál, mert nagyon vékonyka, és félt, hogy nem tudná megszülni. Átgondoltuk, egyikünk sem bánta meg a döntését.

2018. okt. 27. 06:17
 13/46 anonim ***** válasza:
25%

Itt sok vàlaszt talàlhatsz:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..

"Inkabb lent pàr öltés ha kell" inkabb fent egy kis vagott csîk, mint viszlàt normàlis vagina. Hello hegesedett harang. Akàrki akàrmit hazudik, sosem lesz ugyanolyan. Tépj cafatokra egy papîrlapot, majd ragaszd össze. Ugyanolyan? Moss ki 90 fokon egy pamut pólót. Ugyanolyan? :)

A gyerekre nézve a csâszàr kevésbé kockàzatos.Vàlaszd ami szerinted jobb nektek.

2018. okt. 27. 09:57
 14/46 anonim ***** válasza:

Vajúdtam, baromira fájt. Császár lett, pokolian fájt, mert nem hatott jól a gerincérzéstelenítésem. Utána őrületes fájdalom az első napokban, nagy fájdalom az első 1-2 hétben.

És aranyerem is lett...

Ettől függetlenül legközelebb is császárt szeretnék, mert legalább a babám felől nyugodt lehettem, hogy minden gond nélkül megszületett. Nekem a legnagyobb félelmem az volt, hogy elakad a szülőcsatornában.

2018. okt. 27. 10:01
 15/46 anonim ***** válasza:
0%

14 es ha oregszel az is latszik? Most kossem fel magam 18evesen?

Sztem az anyasag egy mas dimenzioju fogalom,mint a huvely izomzatanak allapota. ;) aki nem bir a gyermekeert bevallalni ennyit az ne szüljön. (mellesleg intimtorna)

Soksok lany, no, stb van akinem NEM. LEHET GYEREKE vagy nehezen. Tudom ne keressek sarkalatos példát de mibe, h egy olyan no akinek hosszú evek utan adatik meg, hogy anya lehessen LE SE SZ@RJA EZT. Kihordja, szereti, es termeszet adta lehetosegeivel megszuli es pont. Nem vergodik ezen. Sajnálom h ez dilemma. Eveket vartam a terhessegemre. (es meg nem is vagyok ezzel egyedul) es egy percig se erdekel az hogyan. Ugy higy eljuk tul es szerethessem. Ennyi volt a keresem

2018. okt. 27. 12:47
 16/46 anonim ***** válasza:
73%

"ztem az anyasag egy mas dimenzioju fogalom,mint a huvely izomzatanak allapota. ;) aki nem bir a gyermekeert bevallalni ennyit az ne szüljön. (mellesleg intimtorna)"

Ennek mi köze van a Nagy Szent Anyasághoz?

A hüvely állapota, a szexuális élet normalitása, az inkontinencia elkerülése stb. EGYIK SEM anyasági, hanem egészségügyi, komfortérzeti ÉS szexuális kérdés. Egy nő pedig JOGOSAN akar szexuális életet is élni, meg nem bevizelni sem azért, mert anya.

Szezont a fazonnal. Én a terhességeim után is pont ugyanúgy AKAROM élevezni a szexet, a testemet és a férjemet, mint előtte. És ez a normális.

Ostoba szöveg.

2018. okt. 27. 13:20
 17/46 anonim ***** válasza:
80%

"Egy nő pedig JOGOSAN akar szexuális életet is élni, meg nem bevizelni sem azért, mert anya.

Szezont a fazonnal. Én a terhességeim után is pont ugyanúgy AKAROM élevezni a szexet, a testemet és a férjemet, mint előtte. És ez a normális.c

A szezont te kevered a fazonnal... Szerinted, aki természetes úton szült, az csakis szétrobbant kályhacső lehet, aki bevizel, a szexet nem élvezeti, mert heves harang, míg a császáros pedig ugyanúgy élvezi a szexet, mit aki nem szült soha??

Bocs, de nagyon el vagy tájolva! A császáros ismerőseim közül több panaszkodott a szexuális élete romlására (fájdalom,összenövések,vizelési nehézségek stb), mint azok, akik normál úton szültek.

Persze ez nem reprezentatív minta, mint ahogy a te elképzelésed sem az!

De mi lenne, ha nem akarnál senki semmire buzdítani, főleg, ha nincs benne tapasztalatod!

2018. okt. 27. 15:39
 18/46 anonim ***** válasza:
35%
Nem attól lesz anya valaki, hogy szétcseszi a hüvelyér, hanem attól, hogy felnevel, ellàt egy gyermeket, majd felnőve mellette àll az útkeresésben élete sorân. Elég primitîv gondolkodàsra vall ez az ősanya baromsàg. Attól, hogy valaki a hüvelyén tol ki egy gyereket, nem lesz anya, làsd àrvahàz, kukàban hagyott gyerek. Attól se, ha lesz jobb a gyereknek, ha es fos lesz a szex, és a szülők elvàlnak. De mindegy, ettől szép a vilàg. Hohy lejet gyöpös agyúnak maradni, meg lehet élnia tudomàny fejlődése adta lehetőségekkel is szabadon.:)
2018. okt. 27. 15:45
 19/46 anonim ***** válasza:
30%
Én ha választhattam volna a természetes szülést választanám. Számomra fájdalmas, hogy bár szerencsés voltam és viszonylag hamar felépültem a császárból a másnap és harmadnap maga volt a borzalom, arról nem beszélve, hogy így nem kaptam meg a lányom, csak annyit láttam, hogy rohannak ki vele a műtőből. Egy vadidegen pasi tök pucéran emelgetett engem, közbe meg dünnyögött, hogy vasárnap is bent kellett maradnia miattam, borzasztó kínos volt nekem...
2018. okt. 28. 11:06
 20/46 anonim ***** válasza:
26%

17

Hol írtam, hogy "csakis"? Sehol. Tehát szalmabábokkal harcolsz.

Vonatkozó nemzetküzi felmérések, és a magyarországi reprezentatív adatok alapján ebben az országban a sokszorosa a szülőszobai erőszak, mint elvárható lenne, és a már szült nők TÖBB, MINT 61%-a szenved elkerülhető hüvelyi szövődményektől, tartósan.

Ennek tükrében a "véleményed" nem releváns-

"Semmi tapasztalatom nincs"? Honan tudod, te mindent tudó? 4, azaz négy gyereket szültem, így vagy úgy.

2018. okt. 28. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!