Mennyi köze van a férfiaknak beleszólni a gyerek császárral vagy természetes úton jöjjön világra?
Hál istennek még nem találkoztam olyan férfival aki ügyet csinált volna abból hogy a párja hogyan szül, egyedül az érdekelte őket, hogy mindenki egészséges legyen.
Viszont olyan nővel se, aki a fájdalom tűrés hiánya miatt választott császárt. Ez persze nem zárja ki a létezésüket... bár nem is falun élek.
Szerintem semmi. Bár Magyarországon elméletileg a nő se döntheti el, mert a császár nem kényelmi opció, tudjuk, hogy pénzért ki lehet bulizni bármit.
Ha félretesszük, hogy ez mennyire oké vagy nem, és feltételezzük, hogy lehet választani, szerintem se szóljon bele a pasi a partvonalról. Nem az ő teste, nem ő érzi a fájdalmat, neki a gyerekhez van köze, ő pedig megszületik így is, meg úgy is.
(Amúgy nem vagyok császárpárti, olyannyira nem, hogy farfekvés miatti császár után a másodikkal természetes szülésre készülök, de ez a kérdés most nem is azt feszegeti, hogy melyik a jobb).
Szerintem ezen a nők szoktak kattogni.
A férfiaknak mindegy, csak jöjjön ki, és legyen egészséges mindenki.
Azt a részét nem értem, hogy "rosszul tűri a fájdalmat miért ne szülhetne császárral?". Ha a császár fájdalommentes lenne, akkor MINDENKI úgy szülne. A szülés minden esetben fáj. Csak máshogy.
Falun élek, de életembe nem szólt be nekem egyik férfi se, hogy hogyan szüljek és meg se köpködtek, hogy császáros voltam.Sőt meg se kérdezték:D
Nem tudom milyen vidék a tiétek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!