Mennyi köze van a férfiaknak beleszólni a gyerek császárral vagy természetes úton jöjjön világra?
Úgy gondolom hogy a nők csinálnak ebből "problémát". Pedig elég egyszerű akinek komplikáció mentes a terhessége és közben sem indokolt szül természetesen, akinek pedig szülséges az császárral.
Ez igazából igy lenne normális. Csak sajnos a mai világban semmi sem az.
Szerintem meg azzal van a gond, hogy mindenki a másik dolgával foglalkozik, meg a miértjeivel, pedig semmi köze hozzá! Én mindig is császár párti voltam, tudtam, hogy ha egyszer lesz gyerekem, akkor császárt kérek és olyan orvost keresek, aki vállalja így szülést. Végül a lányom végig faros volt, így aztán maradtunk is a császárnál. Ezt én nyiltan vállalom, nem érdekel, hogy ki mit gondol erről, aki meg nem képes elfogadni az ilyen hozzáállást, az nem az én problémám, hanem azé, aki ezzel foglalkozik :)
Nem vagyok én ettől rosszabb anya, sőt, mivel intelligens embernek tartom magam, két másodpercig sem esik nehezemre elfogadni azt, hogy mások ezt nem így látják, és megértem azokat az anyákat is, akiknek mindene a természetes szülés!
Szerintem semennyi, de a nőnek sem.
Én rettegtem a császártól, és sürgősségi császárom lett. Mikor hozták a papírt, eszembe se jutott, hogy féltem tőle, csak az járt a ferjemben, hogy a kicsivel minden rendben legyen.
Ezeket az elveket, amiker írsz, butaságnak tartom.
Ha a nő fél a szüléstől, az nem indok a császárra. A szülés természetes folyamat, a császár meg egy műtét. Azt se lehet mondani, hogy kevésbé fájdalmas. Volt hozzá szerencsém, és nem egy leányálom.
És de, az is ugyanolyan anya, aki császárral szül. De a császár a baba védelme, nem az anya kiváltsága, legalábbis így kéne lennie.
Hát én terhes nő létemre a császártól félek jobban, semmivel nem jobb egy hasi műtét mint egy szülés szerintem..
Kérdezz meg császárosakat, van akinek 6 hétig embertelen fájdalmai voltak utána..
De férfitől még sose hallottam ilyet, hogy ebbe beleszólt volna.
Embertelen fájdalmak? Ugyan!
2 hétig volt kellemetlen, a második héten csak a hirtelen mozdulatok fájtak. 12 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!