A természetes úton szülést válasszam vagy a császárt? Melyikkel kevesebb a kockázat?
Első, te hol élsz hogy nem tudsz róla hogy lehet választani?
Magánkórházban és magándokival lehet választani, nyilván itt fizetni is kell érte.
Minden szülés kockázatos, csak más típusú kockázatokkal jár a kettő. Egyénenként más lehet az előnyösebb. Orvossal konzultálj arról hogy a te esetedben melyik lehet a célravezetőbb.
Sajnos valóban lehet.
Császárom volt, de a természetest választanám. Nem is kérdés, hogy egy természetes folyamat vagy egy komoly hasi műtét legyen.
Aranyered a terhesség alatt is lehet.
Inkább lent pár öltés, ( ha muszáj), mint egy nagy hasi műtét
A szobatársam olyan császáros volt aki nagyon fitt. A másnapját akkor sem kívánom senkinek..
Én hüvelyi szüléssel 3 óra múlva fitten ( fésülködve tusolva..) látogatót fogadtam.
Persze a babára aktuálisan a császár kevésbé kockázatos, viszont hossaubbtávon bizonyított, hogy előnyösebb a hüvelyi szülés, ha normál lefolyású.
Én ok nélkül nem kérnék eg nagy hasi műtétből
Ja, és az aranyér...
Ahogy írtam, császáros voltam, hát nem úsztam meg. Jó sokáig szenvedtem vele szülés után, mikor már nem is számítottam rá.
:) úristen mindig van egy ilyen kérdés, minden heten
Igen, jogod van hozza h megvegyed az orvosodat (annak is gratulalok előre) valaszthatsz is, de nem ertek par dolgot.
Minek varsz itt megerősítést? A császár FAJ marad heg, komplikaciod is lehet utana, normalis ember nem fog biztatni h kerd azt. (amugy sztem ha ez "normalis lenne - marmint h egyesek azt hiszik a nogyogyasz az aranyhal es lehet kivanni 3at- akkor az evolucio mar igy intezte vna)
Ez a fene nagy kivansagmusor is szanalmas. Es akkor csodalkoznak egyesek h micsoda hasznavehetetlen tarsadalomban elunk..?
Annak kell vagy jo, vagy indokolt a csaszar akinek az egeszsegugyi allapota vagy a babae megkoveteli (nem annak az anuszrozsajat felti...)
A huvelyi szules szinten FAJ, komplikaciod is lehet utana.
Gondolod hogy a terhessegtol nem lehet szules elott is aranyered? Es ha van?? Ez a xxi. szazad.. van ra hatekony kezeles, es inkabb a seggembe dugok 2hetig par kupot, mint egy hasi mutet.
Gondolod jobb egy hasi mutet amiben atvagjak a szerveid, a borod?
Valaszd azt. En osszetettem a két kezem a huvelyiert.. Az is lett, aranyerem azota se..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!