Akinek szülés elött fájtak a csontja (derék, comb, szemérem. Stb). Annak könnyebb volt a szülés? Sikerült természetes uton?
Figyelt kérdés
Elsö babánál nem volt csontfájásom,császér lett,végül nem tágultam..most nagyon fáj mindenem és eléggé ki is szélesedtem.reménykedhetek a sima szülésbe?2018. szept. 22. 19:26
1/14 anonim válasza:
Ha azért lett császár mert nem tágultál annak semmi köze a csontjaidhoz. Azt téraránytalanságnak hívják, mikor nem fér ki a baba. És ez sem függ össze a fájdalommal.
2/14 anonim válasza:
Mindenem fájt mindig. 2 császárom lett. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
3/14 A kérdező kommentje:
Csak arra gondoltam,ha most szélesedtem fájnak(védönö szerint tágulnak a csontok),akkor most hátha nagyobb az esélye a sima szülésnek.
2018. szept. 22. 20:38
4/14 anonim válasza:
Középidőtől fájt a szeméremcsontom és a derekam. 2 ujjnyira nyitott méhszájjal mentem szülőszobára. Aztán ennyi is maradt, ezért császár lett.
5/14 anonim válasza:
Nálam ez úgy volt, hogy hétfőn elindultam postára,de már a szomszéd ház előtt meg is bántam,mert úgy fájtak a lépések!Azon a héten csütörtökön meg is szültem!Természetes úton,4 óra alatt! Úgyhogy nálam bejött!
6/14 anonim válasza:
Nekem is fajt minden medence , ketesztcsont csípő combok , szemeremcson , egy milut nem tagultam császár lett
7/14 anonim válasza:
Kérdező, ugyanígy vagyok mint te! Első szülés császár lett, mert semmit nem tágultam és nekem sem volt semmilyen fájdalmam szülés előtt.
Most az van nekem is amit leírtál,keddre vagyok kiírva.
8/14 bogyo0528 válasza:
Tegnap szültem . Amikor terhes voltam akkor annyira fájtak a csintjaim ahogy tágultak h én is azt hittem h könnyű lesz de nem nagyon volt az. első babám lett..de végül nem lett császár nagy nehezen ki jött a kincsem.😊
ui könnyű gyors szülést
9/14 bogyo0528 válasza:
csontjaim
szóval szerintem sem függ össze.*
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tegnap 09:19-es majd irj mi lett a vége
2018. szept. 24. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!