Volt már valaki így?
Figyelt kérdés
Voltatok már úgy hogy szülés előtti hetekben mindenféle rossz dolgok jöttek elö? Vagy ez csak nálam jelentkezik pl,császáros szülesem lesz, jőnnek a hülye gondolatok mi lesz ha nem kellek fel az altatásbol? Vagy ha valami baj lesz velem vagy a babával? Hetekig nem engednek majd ki a kórházból, itthon vár a nagyobbik gyerek, ilyen dolgok járnak folyton a fejembe!!2018. aug. 31. 09:18
1/7 A kérdező kommentje:
Ez annyira rossz hogy már napok óta nem alszok, stresszelem magam pedig tudom hogy az most nem jó!
2018. aug. 31. 09:20
3/7 anonim válasza:
Nem kaphatsz gerincérzéstelenítést?Már csak mert általában ébren császároznak nem altatással.Amúgy én is paráztam a császártól nem tudtam mire számítsak.Szerintem ez normális dolog.Viszont császár után 5 nappal már itthon voltam tovább csak akkor tartanak bent ha valami gubanc van a babát meg épp azért veszik ki császárral, hogy megelőzzenek valami bajt gondolom, mert általában kell indok a műtéthez.
Ne parázz.Mindjárt kint a baba és semmi baj nem lesz se veled ,se vele.
4/7 A kérdező kommentje:
Volt már császárom,de akkor altattak, szeretnem ha mostis altatnanak elkepzelni nem tudom azt hogy ébren legyek irtózok ettől az egésztől, mütö előtt nem tudok elmenni mert az ájulás kerülget, nem hogy még be is menjek, nem beszélve arról hogy az előző császárom után mindenféle bajom lett begyulladtak a veseim 4napot voltam kórházba állandó derék fájás, és a vese medence gyulladásos elég sűrűn visszatért.
2018. aug. 31. 10:51
5/7 A kérdező kommentje:
Persze lehet ez nem ok az altatásra, de a császár már biztos!
2018. aug. 31. 10:53
6/7 anonim válasza:
Az előkészítés után besétáltatnak a műtőbe.Kb ennyi, kapsz gerincérzéstelenítés és lefekszel onnantól nem érzel semmit.Ha viszont ez számodra problémás szólj az orvosodnak asszem valami pszichológussal kell beszélni az adhat igazolást hogy altatásba csináljanak valamilyen fóbia miatt.A gyulladásos történet meg egyáltalán nem biztos, hogy most is előfordul.Ismered a mondást kétszer nem üt ugyanoda a ménkő:P
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, csak hogy nekem ez 2-3havonta elöjön, mármint a vese medence gyulladás,irtó kellemetlen tud lenni! De mondta is az orvos a kórházban mikor haza engedett hogy számítsak rá hogy újra és újra elöfog jönni.!
2018. aug. 31. 12:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!