Ti szulnetek rezidensnel?
Figyelt kérdés
Ugy alakult, hogy oktato korhazban kell szulnom, igy a valasztott dokimat buktam. Mivel elegge a vegen jarok es nyar van, szinte lehetetlen dokit felfogadni. Egy rezidens elvallalna, de kicsit tartok attol, hogy idoben felismeri-e, ha komplikacio adodik, vagy hogy egyaltalan mennyire ugyes a gatmetszesben/varrasban. Aki volt hasonlo helyzetben, szivesen fogadnam a tapasztalatokat!2018. júl. 20. 08:33
1/16 anonim válasza:
A fogadott orvosom nem jött be, én meg rezidens orvosnál szültem. Szóval még csak fel sem kértem. Nem volt semmi gond. Vágni kellett, mikor ez kiderült és hívták, akkor rögtön ott volt. És a varrás se lett csúnya. Ha te még fel is kéred, akkor biztosan fog rátok figyelni! Komplikáció ismerősömnek volt, ő alapból ügyeletesnél akart szülni és ugyan nem rezidens orvost fogott ki, de 4 orvos azonnal megjelent, mikor elkezdett esni a baba szívhangja. Egyébként makk egészséges a baba, minden rendben volt.
2/16 anonim válasza:
Sokkal inkább rezidensnél, mint egy begyöpösödött, idősebb papánál, aki tök rugalmatlan. 😊
3/16 anonim válasza:
Kórházi dolgozóként bátran merem ajánlani a rezidenseket. Pont azért mert nincs olyan rutinjuk sokkal inkább odafigyelnek rád! És nem mellesleg a szülésznő is ott lesz, és hidd el meg van a maguk módja, hogy jelezzenek egymásnak, ha valaki nem vesz észre valamit, míg a másik igen. És máris cselekszenek.
Egyébként egy rezidens nincs tök egyedül a szülészeten, tehát bármikor tud konzultálni egy szakorvossal.
4/16 anonim válasza:
Nekem pár éve volt egy méhen kívüli terhességem, és úgy alakult, hogy egy rezidens műtött, mert hirtelen jött az egész. Első perctől a bizalmamba fogadtam, ők még nagyon lelkesek és figyelmesek. Épp miatta egy öreg orvosomat cseréltem le, aki már csak a magánrendeléseire koncentrált és a pénzre. A sors sajnos úgy hozta, hogy tőle is meg kellett válnom, mert mikor újra teherbe estem, épp vizsgákra készült és nem dolgozott, nekem viszont a korábbi kudarcok miatt mielőbb kellett a vizsgálat és nem akartam várni. Így megint csak egy idősebb dokinál kötöttem ki, de ő nagyon odaadó és figyelmes, nem a pénzt hajtja. Nap közben a nővédelmi központban dolgozik az öreg, és mikor felhívtam, hogy mi a gondom és milyen előzményeim voltak, soron kívül fogadott nem fizetősben. Így a körülmények úgy hozták, hogy nála ragadtam le, de szültem volna a rezidensnél.
5/16 anonim válasza:
Nana hogy igen! Szuperek, meg bennuk van az alazat, probalnak emberek maradni, es friss a tudasuk is, nem kezelnek futoszalagkent. Ha nagy baj van ugysincsenek egyedul, de amugy meg tokeletesen kepzettek arra hogy levezessenek egy szulest.
6/16 anonim válasza:
Nekem az első szülésemkor rezidens volt a fogadott dokim, semmi baj nem volt vele. Császár volt farfekvés miatt, ő spec annyira szépen varrt, hogy mikor a szülésznők ellenőrizték a sebet, mindegyik rákérdezett, hogy xy doktornő csinálta? Ő varr ilyen szépen. Felszívódó varrat volt kívül is, így még a varratszedés macerája sem volt meg, nem kaptam drain csövet rutinból, mert inkább felmérte egyénileg, hogy kell-e. A sebem teljesen problémamentesen és gyorsan gyógyult, 4 nap után csak egy olyan piros csík volt, mint mikor elszorít a bugyi. Tényleg nem bántam meg sosem, de kórházváltás miatt most nem nála szülöm a másodikat.
7/16 anonim válasza:
Én rezidens doktornőnél szültem, nem volt semmi gond, nagyon ügyes volt, igaz jelen volt a főorvos is. Szebben összevarrt mint az előző szülésemnél az orvos.
8/16 Andizsuzsi válasza:
Én az elsőt szültem rezidensnél, a szobatársam az osztályvezető főorvosnál. Én jártam jobban.
9/16 anonim válasza:
Rezidens vegezte a surgosegi csaszaromat...amikor az osszes ugyeletes szakorvos foorvos azt mondta raer nem kell meg beavatkozni a rezidens felhivta a fofofoorvost h azonnal jojjon gaz van es mar tol a mutobe... es igaza lett..gaz volt utolso utani.percben voltunk.mar...ugyhogy ha o nincs ensem es a kisfiam se lennenk...batran bizd magad ra. Sokkal odafigyelobb mint egy magarol sokat kepzelo foorvos aki elvan szallva agatol
10/16 anonim válasza:
A gatmetszes eleve egy ellenjavallott dolog a legfrissebb kutatasok szerint, amit remelhetoleg a fiatal doki is tanult, es a gatvedelemrol remelhetoleg tobbet tud. En ugyeletes szulesznonel szultem, es doki csak a legvegen jott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!