Kismamak akik napokon belul szulnetek, ratok milyen hatassal vannak a frontok, esetleg van aki mar megszult?
Figyelt kérdés
Sziasztok. En a 38. hetben vagyok es semmi bajom, a ctg soha nem mutatott egy fajast sem es en sem ereztem meg soha. Kivancsi vagyok ti hogy birjatok a meleget a frontokat esetleg beindult e ennek a hatasara valakinel a szules es ha igen akkor milyen elmeny volt, hogy zajlott? Elore is koszi!!2014. jún. 11. 08:41
1/12 anonim válasza:
Én is 38. hétben vagyok, nálam se jelzett semmit a ctg. Én vizesedek nagyon azzal van problémám, főleg a kezeim már fogni alig tudok velük, kiesik minden a kezemből szóval elég idegesítő, nem bánnám ha már kibújna..:)
2/12 anonim válasza:
Nálam sem csinál semmit. A méhszájam bő 1 ujjnyira nyitott, fájásaim vannak, de pár óra után leállnak. 38+5-nél tartok most, sztem a héten nem lesz kint a lányom.
3/12 anonim válasza:
Én ma töltöttem a 38.hetet és nekem sem mutatott semmit kedden a ctg,igaz múlt héten volt egy 70es fájás meg 2 50-60közötti amiből semmit nem éreztem.Viszont nagyon vizesedek és néha vannak "fura érzéseim"amit nem tudok hová tenni..
4/12 A kérdező kommentje:
En ma megyek ctg-re megint, kivancsi leszek de szerintem semmit nem mutat mert a helyzet valtozatlan. Nem vizesedek hala istennek es egesz jol birom a meleget, az estek rosszabbak mert nem tudok elaludni. Azert irjatok ha valami tortenik nalatok es koszi a valaszokat!! Kitartast!!!
2014. jún. 12. 15:51
5/12 anonim válasza:
Szia! Én 38+3 hetes vagyok,és sajnos rám sincsenek hatással a frontok,pedig nekem fontos lenne,hogy beinduljon magától,mert csak akkor szülhetek természetes úton. A mai hidegfrontban nagyon bízok még,hátha mégis beindul tőle. Nálad mi volt ma a dokinál?
6/12 A kérdező kommentje:
Nalam a helyzet valtozatlan, semmi fajas, a mehszalyat nem tudta megvizsgalni mert rohannia kellett csaszarozni. En a margitba fogok szulni es ott mondta a fogadott szulesznom hogy a front ott senkire nem volt hatassal az elmult napokban, inditasok es program csaszarok voltak de az jo sok.
2014. jún. 13. 08:14
7/12 anonim válasza:
Szia! Az utolsó válaszoló vagyok. Hát a front rám sem volt hatással.... Ma beszéltem a dokimmal,szerdára kiírt császárra,szóval én ma este megiszom a bábakoktélt. Remélem beindítja a szülést..
8/12 A kérdező kommentje:
Szia. Azert majd ird meg hogy hatott-e a koktel vagy sem es mi lett. Kivancsi vagyok....szurkolok neked!! :)
2014. jún. 14. 08:38
9/12 anonim válasza:
Szia! Én vagyok az utolsó válaszoló. Bocsi,hogy csak most írok,megittam a bába koktélt,de semmit nem hatott,még csak hasmenésem sem lett tőle. Hát ennyit erről. Ja és még mindig egyben vagyok. Te egyben vagy még?
10/12 anonim válasza:
Sziasztok! Tegnap este megszületett a kisfiam,szépen beindult a szülés,szépen tágultam,de végül császár lett. De a lényeg,hogy egészséges. Nálatok mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!