Kedves kismamák, anyukák! Pontosan 1 hét múlva van a szülés időpontja! Bevallom, kicsit félek! Mesélnétek nekem a szülésetekről vagy hogy élitek at az utolsó hetet?
Köszönöm hogy írtál! A fájdalomtól nem félek, mert attol nagyobb fajdalom nem lehet, mint amikor azt mondtak nekem hogy soha nem eshetek teherbe, erre itt vagyok 9 honapos terhesen!
En oszinten a beöntéstől félek es a varrástól! Semmi mástól! Ma egy oranként fájásom volt, lezuhanyoztam es elmúlt, csak a derekam faj meg mindig! Nagyon várom hogy a karomban tartsam az en kisbabámat!
Szia! Én is bármikor szülhetek már (vasárnapra vagyok kiirva)
Melyik kórházban szülsz majd? Sok helyen nincs már beöntés csak tabletta :)
Sok sikert neked és gyors, könnyű szülést!
:) 3 hóapos a babám,de ha tehetném,újra átélném a szülést!
Utolsó héten én már a kórházban feküdtem,szóval sok mindent nem csináltam sétáláson,tv nézésen és a szobatársammal való beszélgetésen kívül. Én csak bódító injekciót kaptam szülés közben,tehát minden fájdalom érezhető volt,sőt kaptam oxitocint,az elég rossz fájásokat csinál,de ott az a kb 8 óra 1 órának tűnt,olyan gyorsan elment. Én kaptam egy érzéstelenítőt gátmetszés előtt,így nem éreztem az égvilágon semmit.Varrásnál ugyan így.Nekem mondták,hogy fájásnál terpesszek be nagyon,hogy jobban táguljak,nyomni meg úgy nyomtam mint az őrültek,tiszta véraláfutás lett az arcom,mellkasom vállaim is,csak a baba jöjjön ki minél gyorsabban és ne szenvedje meg.Ne félj,pár nap a szülés után és már újra végig tudnád csinálni,hidd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!