Ha lenne lehetosegetek ra, szivesen szulnetek vizben?
Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 00:38
1/8 anonim válasza:
Szívesen! :)
Nekem a Balaton is jó lenne. Vagy, ha kisebb lenne a valagam, akkor egy lavórba.
2/8 anonim válasza:
Nem!!
Annyi minden kijön olyankor az emberből és abban a vízben ülni-- fujj!!!!
Az egy dolog hogy biztosan elviselhetőbb úgy a fàjdalom de akkor sem!
3/8 anonim válasza:
Én mindkét szülésemkor órákat vajúdtam vízben, de egy pont után úgy éreztem ki kell szállnom, mert egyszerűen nem tudtam már úgy mozogni, ahogy éreztem, hogy kell. Bár egy medence talán jobb. Mindenesetre függőleges testhelyzetben voltam, mikor kijöttek a gyerekek (guggolás és szülőszék) és ezt vízben bajos lett volna megoldani.
4/8 anonim válasza:
Én nem szeretnék.Amikor szültem,úgy éreztem jól magam,ha száraz vagyok.
5/8 anonim válasza:
igen...en kertem is a vajjudashoz a kadvizet de mire kifolyt volna sajnos kiderult hogy meg kell csaszarozni...de szivesen szultem volna vizben.
6/8 anonim válasza:
Talán vajúdáskor kipróbálnám, de kitolásnál nem lennék benne.
7/8 anonim válasza:
Én szeretnék, bár nem tudom, hogy vbac-próbálkozásnál lehetséges-e.
8/8 anonim válasza:
Szerettem volna, es orakat toltottem is a kadban, vegul a kitolas mar sajnos hatonfekve volt, csak utolag tudtam meg, hogy a vizben hosszu ideig vajudas elnyujthatja az egeszet, es csak kesobb, a vegefele erdemes bemenni a kadba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!