Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szulnetek kulfoldon?

Szulnetek kulfoldon?

Figyelt kérdés
A ferjem csaladja messze el. A sogornom ajanlott egy jo korhazat ahol o nemregen szult. A ferjemnek nagyon tetszik es szeretne ha en is ott szulnek. De en nem beszelem a nyelvet es azt nem szeretnem ha a ferjem ott lenne a szulesnel velem. A masik erv hogy nekem n incsenek rokonaim es akkor par hetig meg ott maradnek az anyukajaval aki tudna nekem segiteni. Ti mennetek? Hogy tudnam megoldani? A csaladjaval sem beszeljuk u a a nyelvet, epp csak megertem oket valaszolni mar kevesbe tudok
2012. aug. 19. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Nekünk elég rossz tapasztalataink voltak a helyi kórházzal.Ahány családtag oda került nem került ki.Ezért a feleségem Bécsben szült.Ott a hálapénz egyenesen sértés.
2012. aug. 19. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Így nem. Nem érezném biztonságban magam. Ha valami gáz van, akkor fontos hogy te tudj beszélni az orvossal.
2012. aug. 19. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Így én sem. Ha legalább a nyelvet beszélnéd... de így?

Könnyű szülést és egészséges kisbabát!!

2012. aug. 20. 11:34
 4/10 anonim ***** válasza:

En mara vagyok kiirva. Nem beszelem a nyelvet. :-) Picit, de nem tokeletesen, megerteni megertek mindent, de valaszolni mar necces. Mondjuk, hogy mikor epp a vajudas kellos kozepen vagyok, akkor megertem-e, amit mondanak, azt nem tudom, vagy hogy egyatalan erdekelni fog-e!

De most mar nincs visszaut!

Esetleg, ha megvagyok a babaval megirom, hogy milyen elmeny volt a nagy idegenben szulni.

Hihi, en olyan izgatott vagyok!

Te hany hetes vagy?

2012. aug. 20. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia. Igen. En 5 honapja szultem Angliaban. A nyelvet beszelem, de a korhazit nehez volt megertenem, de a szuleskor minden rendben volt. Nagyon aranyosak voltak, es segitokeszek, nem volt gond a nyelvi nehezsegekkel.

Egyebkent tolmacsot is kerhetsz minden vizsgalatodhoz, es meg a szulesre is kerhetsz, ez biztos. Hidd el a nyelvi dolgoktol nem kell felned, de ha te ugy erzed hogy nyugodtabb es biztonsagosabb volna otthon szulnod (Mo.) akkor ezt mindenkepp meg kell beszelned a paroddal.

Hol szulnel?

2012. aug. 20. 14:20
 6/10 Tóth Bernadett2 ***** válasza:

Szia! Én 2011ben szülten külföldön és kint is élünk, szóval nekem nem volt választásom. Nem beszéltem a nyelvet, én is csak megértettem nagyjából, és igen-nemmel tudtam válaszolni. :) Császárom volt, egyedül voltam a műtőben, férjem nem jöhetett. Az anesztesnek is csak bólogattam mikor a spinális érzéstelenítést magyarázta, de előtte hetekkel én a neten utánanéztem mindennek, úgyhogy tudtam mi következik. Meg akkor már letojtam h nem beszélem a nyelvet, kidobni nem fognak ezért, gondoltam. :) Szótárt azért vittem, jól jött. :) Aranyos volt mindenki, de azért nagyon vártam h haza mehessünk végre. Most 34 hetes vagyok, ugyanott szülök majd. Hangyányit jobban beszélem a nyelvet, de sajna nem haladtam úgy ahogy szerettem volna.

Azért boldogulunk. Szerintem ember függő a dolog, ha úgy érzed vágj bele!

Sok sikert!

2012. aug. 20. 14:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Californiaban szulnek, de mar elkellene dontenem, mert sok papirt kell elintezni, hogy kiutazhassak. Es ha meg bele is mennek nem 100% hogy kapok vizumot /meg az orvosi papirokkal sem/ mert ha ott szulnek a baba automatikusan allampolgarsagot kapna. De angolul egy szot sem beszelek.
2012. aug. 20. 16:37
 8/10 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Így nem mennék, de mondom, ember válogatja. Nekünk sincs itt kint rokonunk, jó volt 3asban az elején, nem kellett segítség. :) Csak szülni nem jöttem volna ki.
2012. aug. 20. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi Kanadaba elunkk. Itt szultem az elso fiunkat 3 evvel ezelott. Akkor meg en se beszeltem angolul de mindent megertettem. Nem volt semmi gaz,minden rendbe volt.

Most fogom szulni jovo honap vegen a masodik fiunkat es most mar jol beszelem a nyelvet igy azert sokkal jobban erzem magam.

Megkerdezhetem,hogy miert nem szeretned hogy a ferjed bent legyen veled a szulesnel? O tud angolul? Mert akkor fordithatna neked. Legfeljebb a kitolasnal kikuldod akkor ugy sem igazan fog kelleni tolmacs, valoszinu mindig csak ugyanazt a szot fogod hallani :) A korhazba meg nem lennel sokat, itt Amerikaba-Kanadaba hamar haza engednek.

2012. aug. 21. 05:41
 10/10 A kérdező kommentje:

A ferjem jol beszel angolul, new yorkban diplomazott. Ez lesz az elso babam, nem vagyok tisztaban vele pontosan milyen is egy szules. De ha a ferjem ideges sokat beszel es az engem idegesit, szeretnek csak magammal foglalkozni. O szeretne bent lenni, de en meg nem szeretnem, mert tudom hogy csak idegesitene az okoskodasaval.

A korhazban 4 napot toltenenk, ket agyas szobaban mert a ferjem is bent toltene a negy napot velunk.

2012. aug. 21. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!