Lehet, hogy ma megszülők? Segítség kellene pár kérdésben?
Tegnap egész nap fájt a hasam alja, olyan menstruációs görcshöz hasonló.
De rendszertelen volt össze vissza jött.
Majd egész éjjel is hajnali 2-től 5ig.
Ma szintén fáj hol erős hol gyengébb.
Most néztem az időt már 3 alkalommal jött 10 percenként.
Mennyiszer kell jönni rendszeresen, hogy tudjam hogy ez igazi fájás és nem jósló?
Ha szivárog a magzatvíz azt honnan tudom? reggel a bugyim csupa víz volt, de ez lehetett a folyás is nem? már kezdetektől van vízszerű folyásom, de ma elég sok volt.
Amúgy 38,4 hetes vagyok.
a hasam sokat keményedik....
Szerintetek?
Szia! Gratulálok a babához! Sok boldogságot a picihez, nagyon jó egészséget, és sok türelmet:)
5 gyermekes anyuka.
sziasztok
köszönöm szépen!
Azért lett császár mert a méhszájam még csak fel sem puhult, nem hogy nyílt volna, teljesen zárt maradt.
és a baba nem illeszkedett be a szülőcsatornába a kis fejével meg nyomta az előző császáros sebemet, ami kezdett elvékonyodni.
SZIA KEDVES ANYUKA
ezek szerint nem csak akkor kell császámetszés ha faros a baba, hanem ha zárt a méhszáj sokáig és nem nyílik..
még jó hogy az oxitocintól kinyíltam mert lehet akkor engem is császároztak volna én túlhordtam 6 nappal és az infúziótól kitágultam annyira hogy megtudják nézni a magzatvizet ami még tiszta volt, de a szülésnél már belekakilt a vízbe a kislányom és segíteni kellett tágítani oxitocinnal meg kézzel is mert nem akartam nyílni csak 1 centire..NA JÓL ELKALANDOZTAM BOCSI
minden jót kívánok nektek
egy 3 hónapos tüneményes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!