Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 35+3h terhesen baj lehet ha...

35+3h terhesen baj lehet ha megszülök?

Figyelt kérdés
35+3h terhes vagyok, 32 hetes terheségem ot c: 2000-es a héhszályam. Néha ugy érzem mikor felkelek, hogy ma megszülök. Pánik szerüen félek, hogy baja lehet a picinek. Kérlek irjatok tapasztalatokat. Érdekelne olyan is aki ennyi időre szült, és érdekelne olyan is aki ugyan ilyen cipőben járt mint én.
2011. jan. 5. 08:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Kis időt inkubátorban kell majd töltenie de szoptatni lehet majd mert a reflexei jók lesznek már életképes a légzésével se lesz gond.

Kisebb súllyal fog születni de nagyobb gond nem várható. Esetleg nagyobb gátmetszésre számithatsz de ez sem általános.

2011. jan. 5. 08:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem a 29. hét óta 2100-as a méhszájam. A doki szerint ez egyáltalán nem gond, akár még túlhordás is lehet belőle. Az más kérdés, hogy én úgy érzem, nem fogjuk végig kihúzni.

Amúgy ha a 37. hét előtt szülsz, mindenképpen koraszülöttnek nyilvánítják a babát, akkor is, ha amúgy semmi baja. De a koraszülöttnek megfelelő ellátást és figyelmet kapja.

2011. jan. 5. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:

A 36. héten nekem is 2000 volt az érték, majd 39 hetesen már 2 ujjnyira nyitva volt a méhszájam, mégis a 40. héten burokrepesztéssel indították meg a szülést.

Mondjuk, nem éreztem úgy egyik reggel sem, hogy ma megszülök. :)

2011. jan. 5. 15:03
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem még bird ki 37-hétig túlhordod 37-43.hét közöt szülsz
2011. jan. 5. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam 35. héten született, és nem nyilvánították koraszülöttnek. 2600 gramm volt, 53 cm, 10/10 apgar. Szerencsére az ég világon semmi baja nem volt, kora osztályra sem került, 6 napot voltunk bent a kórházban, mert nem akart a dokim hétvégén hazaengedni. A 3. napon már szépen szopizott, pedig császáros is voltam...
2011. jan. 6. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!