35+3h terhesen baj lehet ha megszülök?
Kis időt inkubátorban kell majd töltenie de szoptatni lehet majd mert a reflexei jók lesznek már életképes a légzésével se lesz gond.
Kisebb súllyal fog születni de nagyobb gond nem várható. Esetleg nagyobb gátmetszésre számithatsz de ez sem általános.
Nekem a 29. hét óta 2100-as a méhszájam. A doki szerint ez egyáltalán nem gond, akár még túlhordás is lehet belőle. Az más kérdés, hogy én úgy érzem, nem fogjuk végig kihúzni.
Amúgy ha a 37. hét előtt szülsz, mindenképpen koraszülöttnek nyilvánítják a babát, akkor is, ha amúgy semmi baja. De a koraszülöttnek megfelelő ellátást és figyelmet kapja.
A 36. héten nekem is 2000 volt az érték, majd 39 hetesen már 2 ujjnyira nyitva volt a méhszájam, mégis a 40. héten burokrepesztéssel indították meg a szülést.
Mondjuk, nem éreztem úgy egyik reggel sem, hogy ma megszülök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!