Soroljatok fel olyan külföldi hírességeket akiket 8 hónapos terhesen császároztak?
Én is hallottam, hogy csinálnak ilyet a külföldi sztárok, azért, hogy ne repedjenek szét, meg ilyenek, de nevet nem tudok konkrétan mondani, mert nem érdekel.
Nem tudom kik vannak csendben, meg kikről beszélsz, de akkor szerinted ez tuti kamu és kikéred magadnak a vádaskodást a hírességek nevében is? :-D
Az én orvosom azt mondta, a csíkok általában a hirtelen növekedés idején, 26-32 hét idején jönnek elő sokaknál, nekem azt mondta az utolsó 3 hétben, hogy ha eddig nem jöttek, már nem is fognak, és igaza lett, pedig túlhordtam.
Azt, hogy a sztárokat mikor császározzák, úgyse tudjátok meg, csak ők és az orvosaik tudják a gyártás időpontját, a terhesség idejét, nem verik ezt nagydobra, mert égő. Ez ugyanis merő önzés a gyerekkel szemben, nem véletlenül 9 hónap a terhesség, ez a legjobb a babának.
Hát igen, ez a helyzet a mi "tökéletes" Hírességeinkkel is, nem kell külföldre menni ... Ott van Réka "okos" barátnője is, a Kata. Aki elítéli a nyilvános szoptatást, de a melleit mutogatja valamelyik magazinban ...
Tényleg nem értem őket, én bele voltam betegedve, amikor a 41. héten burokrepesztéssel indították útnak a Babámat, annyira imádtam, hogy mindig velem volt, mindig éreztem a mocorgását, rugdosódását. Szerintem a terhesség az egyik legvarázslatosabb állapot, pedig én végig hánytam és sokat kinlódtam, és igaza van az előttem írónak, nem véletlenül 40. hétre lett "kitalálva"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!