Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi történik? Még az éjjel...

Mi történik? Még az éjjel megszülök?

Figyelt kérdés
Második baba, de olyan más minden, mint az elsőnél! Ott világosan elkülöníthető, erős 10 perces fájásokkal indult, most meg kora du. elkezdett távozni a nyákdugó, és azóta menzesz-szerű görcsök vannak, egy ideig 10 percesek, aztán 5, majd 8, majd 15 percig semmi, majd megint 10, fáj, de nem vészes (elsőnél a falat kapartam). Szóval ez nagyon új, szerintetek csak jóslózgatok, vagy ebből már komoly dolgok lesznek? Szerencsére 2 perc a kórház...amúgy péntekre vagyok kiírva.
2010. febr. 3. 20:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt jósolgatom, hogy reggelre ebből baba lesz!Szurkolok neked!! Majd írj!!!! Ha még egyben lesztek. Ha meg nem akkor tudom kibújt!!!
2010. febr. 3. 20:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Most volt egy 10 perces, aztán egy 9, majd egy 5 perces...hát ez minden, csak nem rendszeres...
2010. febr. 3. 20:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pont így kezdtem mint ahogy leírtad,ez volt hétfőn este,kedd hajnalba nagyjából 5 percesek lettek ekkor indultunk a kórházab,de nem tartottak elég sokáig,jóslónak tartották őket,de haza nem engedtek másnap délelőtt lett meg a kisfiam,addig maradtak ezek az 5 percesek...(kívánom,hogy neked hamarabb vége legyen)Ülj egy kád meleg vízbe,ha jóslóak állítólag elmúlnak...nekem ez sem hatott:(
2010. febr. 3. 20:35
 4/14 anonim ***** válasza:

Ha tudsz, poróbálj várni, amíg rendszereződik. Ez így elmehet akár több napig is. De a dokidat, szülészetet azért hívd fel,hogy mit javasol.

Drukkolunk

Nekem még van 3 hetem.-)

2010. febr. 3. 20:52
 5/14 anonim ***** válasza:

Húú nekem az első babánál a jósló volt 2,5 órán keresztül szabályos 10 perces, aztán elmúlt. Rá 1 hétre (túlhordás) egyszer csak össze-vissza fájások...5-10-7...stb. Bementünk a kórházba és 2 óra múlva megvolt a lányunk.

Szerintem ebből baba lesz reggelre, pláne ha nem első.

2010. febr. 3. 21:43
 6/14 anonim ***** válasza:
Húú nagyon szorítok Neked! :) Mi újság? "Egyben" vagy még? ;)
2010. febr. 3. 22:47
 7/14 anonim ***** válasza:
Az este írtam én is neked,nagyon kíváncsi vagyok mi lett veletek??
2010. febr. 4. 10:30
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia!

mi újság veletek? minden rendben? Drukkolok nagyon:)

2010. febr. 4. 13:00
 9/14 anonim ***** válasza:

"Eltűnt" kérdező.

Szerintem már ketten vannak. :0)

2010. febr. 4. 13:17
 10/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen, ketten vagyunk! Még akkor éjjel negyed 3-kor kibújt!!! Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkolást!!!
2010. febr. 9. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!