Szülés után rendbe raknak, ugy értem mosdatás, meg ilyesmi vagy hogy történik ez?
Igen....A doki összevarr ha kell,tesznek alád egy nagy betétet,megmosdatnak,kapsz új betétet rádhúzzák a hálósbugyit,majd hanynak pihenni....1 órát a figyelöben ekkor már a babám is velem volt.Aztán átvisznek a szobába...
Legalábis velem így volt.
SZia!
Nálunk úgy volt, hogy összevarrta a doki, majd pisilnem kellett volna, de nem tudtam (nem zavarta a fogadott szülésznőm,mert akkor már 10 órája nem ittam) de modta ha az osztályon sem tudok szóljak a nővérnek!Majd megmosdatott, de csak úgy lemosott megtörölt, én csak odaszorítós valamit kaptam bugyit nem :(
DE utána feltoltak az osztályra, és én el is mentem egyedül zuhizni!MEg bugyot vettem, meg pisiltem....Akartam segyíteni a nővérek, de nem kellett!Annyit kellett tennem hogy nyitva hagytam a zuhi ajtót ha baj van tudjanak segíteni!
Azóta bababarát lett a kórház,nemtudommi változott, d ehamarosan lesz tapasztalatom!
Székesfehérváron szültem.
Szülés után lemostak alul teljesen,aztán jött a doki,összevarrt.Kaptam valamit a lábam közé,de már nem tudom hogy mit(gondolom valami óriás betétet).1 óra megfigyelés,után hozták az én Drágámat szopizni.Utána elvitték,én pedig kérdeztem hogy normális-e hogy fekvő helyzetben ömlik belőlem a vér.Megnézett a szülésznő,és mondta hogy azért mert tele van a hólyagom,ki tudok-e menni pisilni.Én mondom,persze,leevickéltem az ágyról,elsétáltam kísérettel a wc-be,pisiltem,de mire felálltam,éreztem hogy most rögtön elájulok.Kinyitottam az ajtót és az volt a szerencsém hogy a beteghordó,tolószékkel ott várt.Csak annyit tudtam mondani,hogy rosszul vagyok,aztán arra eszméltem fel,hogy vízzel locsolják az arcom.A beteghordó kapott el és ültetett a székbe.Áttoltak az osztályra,kis pihenés és hozták a bébimet.Pár óra múlva szóltam hogy szeretnék lezuhanyozni,csak úgy engedték(az ájulás miatt),hogy bejött velem egy nővér.
Vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!