Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után rendbe raknak,...

Szülés után rendbe raknak, ugy értem mosdatás, meg ilyesmi vagy hogy történik ez?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 09:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Székesfehérvár. Szülés után megkérdezte a szülésznő, hogy fel tudok-e kelni zuhanyozni. Mondtam, hogy kizárt, mire ő, akkor jó, majd reggel elmegyek. (Este 11 volt.) Adott egy betétet a lábam közé, azt ennyi. Reggel bejött a nővérke, hogy pattanás pisilni, zuhanyozni, mondtam, hogy nem tudok felkelni. Mire ő, na ne nyafogjak már. Kivitt a WC-re majd otthagyott, arra eszméltem, hogy vízzel locsolnak fel. Erre közölték velem, hogy csak orvosi engedéllyel kelhetek fel. Kaptam egy másik betétet a lábam közé. Bugyi még mindig sehol, mivel nem tudtam felkelni, hogy keressek egyet. Szóltam a nővérkének, hogy pisilni kell, de azt mondta, hogy mivel ájulós vagyok ne keljek fel. Kértem egy kacsát, azt elfelejtették. Délután 4-kor jött be anyukám, ő vitt ki pisilni, már majd szétdurrantam. Ő adott rám végül egy bugyit. Utólag jól leszidtak, hogy be sem jöhetett volna a kórterembe. Délutánra állt rendbe valahogy a vérnyomásom, akkor tudtam csak lezuhanyozni.

Második gyerek, véletlenül ugyanaz a szülésznő. A férjem csúsztatott neki egy 5000-est. Egyből hozta a tálat, lemosdatott átöltöztetett, mivel a vérnyomásom ismét 80/40 volt, felkelni nem tudtam. Most is majdnem eltelt egy nap, mire ki tudtam menni zuhanyozni, de azért már nem kellett a saját mocskomban fetrengeni. Szóval ennyit a hálapénzről. Később olvastam, hogy a szülésznőnek kutya kötelessége lenne lemosdatni, ha nem tud a nő kimenni zuhanyozni. Ja, a szobatársamat szintén nem mosdatta meg a kedves hölgyike, mivel ő nem adott neki pénzt, ő is másnapig egy betéttel a lába közt feküdt a saját vérében.

Ha nem alacsony a vérnyomásod, és nem vesztesz túl sok vért, akkor esetleg ki tudsz a saját lábadon menni zuhanyozni, arra van lehetőség.

2011. szept. 30. 21:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó sajnálom,hogy nálad így alakult.Ez borzasztó!!!!
2011. szept. 30. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Most szült egy ismerősöm Nyíregyházán.

Szülés után 2 órát hagyták még a vajúdóban, utána átsegítették a szobájába.

A két óra alatt rendbe tették úgy ahogy. Este zuhanyozhatott le.

2011. okt. 3. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!