Túlhordás miatt holnap indítják a szülést burokrepesztéssel. Hogyan történik ez a székesfehérvári kórházban? Elsőt 3éve császárral szültem (fájásgyengeség miatt, oxytocint már nem kaphatok.
1 hónapja indítottak túlhordás miatt burokrepesztéssel. Fájni nem fájt, csak kellemetlen volt, mert nagyon fenn volt a doki szerint még a burok. Kb. 20 perc múlva beindultak a fájások. Később kaptam oxit, h. erősödjenek. A burokrepesztéstől 4 óra 45 perc után lett meg a kisfiam. Én nagyon gyáva vagyok és a fájdalom küszöböm is alacsony. Mégis kibírtam, ráadásul érzéstelenítés nélkül.
Azt nem írom, h. ne félj mert az úgyse menne. Én is féltem nagyon. De minden rendben lesz. Szerintem egy császármetszés sokkal rosszabb és a felépülés is nehezebb. Könnyű és gyors szülést kívánok neked.
Ja oxit miért nem kaphatsz? Ezt nem értettem...
Ezt nem tudtam, h. egy életre ki lehet meríteni az oxi adagot. Jobban nem tudtam megfogalmazni. Én nem tudom mennyit kaptam, erről semmit sem mondtak.
Drukkolok nagyon, h. minden rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!