Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi történik? Még az éjjel...

Mi történik? Még az éjjel megszülök?

Figyelt kérdés
Második baba, de olyan más minden, mint az elsőnél! Ott világosan elkülöníthető, erős 10 perces fájásokkal indult, most meg kora du. elkezdett távozni a nyákdugó, és azóta menzesz-szerű görcsök vannak, egy ideig 10 percesek, aztán 5, majd 8, majd 15 percig semmi, majd megint 10, fáj, de nem vészes (elsőnél a falat kapartam). Szóval ez nagyon új, szerintetek csak jóslózgatok, vagy ebből már komoly dolgok lesznek? Szerencsére 2 perc a kórház...amúgy péntekre vagyok kiírva.
2010. febr. 3. 20:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jajj, nagyon gratulálok! :) Jó egészséget mindkettőtöknek és sok-sok tejcsit a picurnak :)
2010. febr. 10. 11:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Minden nap néztem,hogy nem-e írtál véletlenül.....GRATULÁLOK!Jó egészséget mindkettőtöknek!!!
2010. febr. 10. 13:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Olyan megható, hogy gondoltatok rám!!!
2010. febr. 10. 16:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is mindennap néztem, hogy írtál -e már:)

Tiszta szívből gartulálok a babához. Minden szépet és jót kívánok Nektek:):)

2010. febr. 10. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!