Bababarát kórházban fogom majd szülni a babám
decemberben. Miután megszülök, hazamehetünk a babával?
44 km-re lakom a kórháztól.
3 napot a kórházba kell tölteni.
2010. jún. 27. 21:50
Szia!Szerintem Magyarországon nincs olyan kórház,ahonnan 1nap után hazaengednek,hiába egészségesen jön a világra a baba,és te is jól vagy.Azért "jobb"pár napot bent tölteni,így ha később lenne ne adj isten valami gond,akkor kéznél legyél.Ki lehet bírni.Én se vagyok oda a gondolattól,hogy pár napot bent kell maradni,utálom a kórházakat.De ami muszáj,az muszáj.Lehet,hogy nekem még bőven szülés előtt be kell feküdnöm,de nagyon reménykedek,hogy itthon kihúzom.Boldog és egészséges babavárást,könnyű szülést!32hetes km
2010. jún. 27. 21:53
Te saját felelősségedre bármikor hazamehetsz, de a babád csak akkor, amikor a gyerekorvos elbocsájtja. Ez minimum 3-5 nap szokott lenni.
2010. jún. 27. 21:54
Én is így tudom, hogy ennyit bent kell tölteni. De kérdezd meg őket. A férjed meg elgondolkodhatna - neki egyszerű lenne az otthon szülés, hiszen nem zökkentik ki a mindennapjaiból, ha viszont Veled bármi történne neadjisten, akkor messze a segítség... Neked is jobb szerintem, ha bent maradtok ennyit, mert pl. hulla leszel és legalább néhány napig tudsz "pihenni".
2010. jún. 27. 21:54
A férjed meghülyült? Ja persze, nem az ő bőrét viszik vásárra. Persze, majd frissen összestoppolt seggel zötykölődj 44 km-t az ő kedvéért! Istenem, milyen emberek vannak!!!
2010. jún. 27. 21:55
Szülés után 10 nappal mentünk haza. Ne tudd ,meg, mennyire sz.ar volt gátsebbel ÜLNI a hátsó ülésen, pedig 20 perc alatt hazaértünk. És ezt akarja tőled a férjed már a szülés napján? Agyatlan... Szüljön inkább ő!
2010. jún. 27. 21:57
Te hazamehetsz (a saját felelősségedre), de a babát nem fogják kiadni, csak 3-4 nap múlva, ha minden ok vele, és megkapta a szükséges oltást (BCG). Ha besárgul, tovább is bent tarthatják néhány nappal.
De akkor hogy oldod meg a szoptatást?
Egyékbént nagyon kíváncsivá tettél.. a párod miért akarja, hogy ilyen extra sürgősen hazamenj??
2010. jún. 27. 21:57
8/32 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem normális... Most vitatkoztunk ezen össze (sokadjára), mert megint az otthonszüléssel jön.
Nem fogja fel, hogy itt nálunk nincs szülészet, csak több km-re... Ha vmi baj lenne, akkor meddig várjunk a segítségre?? Mindenáron akarja, hogy itthon szüljek, vagy aznap hazajöjjünk. A szülésen is ott akar végig lenni, de gondolom ez már nem is meglepő. Fogalmam sincs miért akarja ezt, nem vallja be, hogy irigy, féltékeny, hogy én lehetek a babával, és ő nem...
Köszönöm az eddigi válaszokat, nektek is boldog babavárást, ill. babázást!
9/32 A kérdező kommentje:
Korábban az is felmerült, ha a kórházban maradok mégis, akor VIP szoba, és ő egész nap velem lesz végig... Nem tudom, esetleg erre lenne lehetőség? Vagy tilos látogatókat fogadni?
Nem muszlim a férjed véletlenül? :( Ne haragudj, de ez nagyon gáz. (a te és a saját gyereked életét is képes lenne veszélyeztetni)? És még mindig nem értem, MIÉRT?
2010. jún. 27. 22:14
Kapcsolódó kérdések: