Bababarát kórházban fogom majd szülni a babám decemberben. Miután megszülök, hazamehetünk a babával? 44 km-re lakom a kórháztól.
Szülhetnék itthon, de írtam már, hogy messze a kórház, így nem aktuális részemről.
Utolsó előtti, jó neked, hogy tudtál ilyen szobát foglalni. Remélem nekem is sikerül, pláne, h Karácsonyi baba lesz...
Ne haragudj,már nem olvastam végig a válaszokat,szóval ha már írták,akkor bocsánat.
Tehát nem lehet hazamenni,illetve igen, neked saját felelősségre de a baba az tuti bent marad 3 napot és ugye azt te és a párod sem szeretnétek,hogy élete első 3 napját nélkületek töltse.
A férjed nem tudom mit dolgozik, de ha megszülsz, neki jár 1 hét szabadság, úgyhogy akár bent is lehet nálad minden nap, ha hiányoztok neki.
De inkább bent szülj a kórházban, ne akarj magadnak rosszat. Soroljam? Pl. Ha elakadna a szülőcsatornában a baba, mit csinálna a férjed? Ezt kérdezd azért meg tőle.
A szülés után meg nem nagyon akarsz majd autókázni ennyit. Inkább pihenj, és ismerkedj pár napot csak a babával.
A férjed meg ráér a babát kiismerni az elkövetkező 20 évben. :D
Én úgy tudom, hogy a sima gyermekágyas osztályra senki, tehát se férj, se anyuka, senkise mehet be a szobába. Ahol én szültem, ott 2 fajta vip szoba van. Van 1 az osztályon, oda SE mehet be a rokonság, csak annyi, hogy van TV, meg beviszik a kaját. Még külön zuhanyzó sincsen. Ez nálunk talán 7000ft. A másik, az a hotel részen van, az úgynevezett családi szoba, oda bemehet apuka, ott is alhat, van saját zuhanyzó, wc, meg minden ami luxus. Az 14000ft. De érdeklődd meg a kórházadban pontosan, mert nem mindenhol van így. És számolj azzal, hogy karácsony környékén influenza járvány szokott lenni, és látogatási tilalom. Én január 5-én szültem, elméletileg se ki, se be a kórházból. Mégis minden nap jött a férjem, és kimentem hozzá az előtérbe. A babánkat csak üvegen keresztül nézhette meg.
És ne menj bele az otthonszülésbe, főleg olyan messziről ne. Nekem is sürgősségi császár lett a vége, pedig problémamentes volt a terhességem. Lelassult a szívhang, muszáj volt azonnal császározni, mert a baba életébe került volna. Még a hasamban fertőzést kapott (sokáig volt magzatvíz nélkül) és 5 napig kapott antibiotikumot. Helyre jött, semmi baja. Tarts ki a saját elveid mellett!
Hát az tuti, hogy nem fognak elengedni! Tudjál róla, hogy a debreceni Klinikán van egy adjunktusnő, akinek ha ezt megemlíted, n3enhogy nem engedi el a babádat, de még jól le is oszt, meg kicseszésből még bent is tart tovább mint 3 nap!!!!
Én ott szültem és volt egy csaj aki már 6 napja volt bent! Már nagyon mehetnéke volt. Minden stimmelt már a babával, erre még rá húztak 4 napot! Egyértelmű volt, hogy kicseszés!
Úgyhogy jól gondold meg majd, hogy mit mondasz majd!
Szerintem ne mondj semmit, szoptass mint az őrült, mert egy esetleges sárgulással még tovább bent maradsz, és ne kérdezz az adjunktus nőtől semmit!
Hidd el érdemes megfogadni a tanécsom, de majd meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!