Bababarát kórházban fogom majd szülni a babám decemberben. Miután megszülök, hazamehetünk a babával? 44 km-re lakom a kórháztól.
Figyelt kérdés
A párom ragaszkodik nagyon hozzá, szinte követeli. Sőt,ő otthonszülést "akar". Erről sikerült nehezen lebeszélnem, mert még nem lennék ilyenre felkészülve (25 éves vagyok), és 1. baba. Eddig minden rendben, semmi komplikáció nem volt. Ha a szülés rendben lezajlik, és a baba is egészségesen jön világra, hazajöhetünk -e még aznap kocsival, vagy nem engednek haza? Köszönöm a válaszokat!2010. jún. 27. 21:47
11/32 A kérdező kommentje:
Nem muszlim. :) Igazából nagyon rendes velem, mindent megtesz értem, és a babát is nagyon várja már. Fogalmam sincs, miért van ilyen beütése, hogy nem számol az otthonszülés veszélyeivel...
2010. jún. 27. 22:17
12/32 A kérdező kommentje:
Ja igen, régen agykontrollos volt, meg túlságosan optimista, és azon a véleményen van, hogy ugyan miért lennének problémák? Szerinte a kórházban kapnak fertőzéseket a babák (pl. sárgaság..)
2010. jún. 27. 22:19
13/32 anonim válasza:
Akkor "agyilag" minden stimmel nála? Úgy értem, nincs-e valami mentális betegsége, amiről nem tudsz? (vannak olyan féltékeny férjek is, akik egy percre nem engedik el az asszonyt, még azt is megszabják, hogy a nőgyógyászuk csak nő lehet... )
14/32 anonim válasza:
Ha egy személyes vip. szobát kapsz akkor a férjedet nem fogják éjszaka hazaküldeni,velem is bent volt a szobába ö is és a baba is! De ha ilyen szobát akarsz akkor azt már időben jelezni kell,ha szerencséd van akkor épp lesz üres!
16/32 A kérdező kommentje:
Nem féltékeny típus annyira, ffiak között simán lehetek.
Akkor a VIP szobával kellene próbálkozni... És az kb. mennyibe kerül? Ha több 10e, akkor sztem nem fogom igényelni...
2010. jún. 27. 22:23
17/32 anonim válasza:
Szerintem a VIP szoba minimum 10 e / nap mindenhol. Legalábbis, ahol én tudom, annyi.
18/32 A kérdező kommentje:
Hmm, az még belefér. Már csak azon múlik ez, mikor akar jönni a baba... De azért messze van még ez.
Egyik válaszolónak: ja, a sárgaság nem fertőzés, csak ő tudta rosszul. :) De itt okoskodik nekem :D
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2010. jún. 27. 22:28
19/32 anonim válasza:
Én pesti kórházban voltam vip szobába és 7000/nap volt! Jó mert Ü.CS.-vel is lehetett fizetni! Szerintem kérdezd meg a kórházat ahol szülsz,hogy mennyi!
20/32 anonim válasza:
szerintem meg szüljél otthon. így mindenki "jól jár".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!