Lehet, hogy ma megszülők? Segítség kellene pár kérdésben?
Tegnap egész nap fájt a hasam alja, olyan menstruációs görcshöz hasonló.
De rendszertelen volt össze vissza jött.
Majd egész éjjel is hajnali 2-től 5ig.
Ma szintén fáj hol erős hol gyengébb.
Most néztem az időt már 3 alkalommal jött 10 percenként.
Mennyiszer kell jönni rendszeresen, hogy tudjam hogy ez igazi fájás és nem jósló?
Ha szivárog a magzatvíz azt honnan tudom? reggel a bugyim csupa víz volt, de ez lehetett a folyás is nem? már kezdetektől van vízszerű folyásom, de ma elég sok volt.
Amúgy 38,4 hetes vagyok.
a hasam sokat keményedik....
Szerintetek?
sziasztok
még nem szülők :(
a fájások ugyanúgy megvannak csak rendszertelenek viszont van amikor nagyon erősek.
megfürödtem pár percig jó volt utána ugyanúgy folytatódott.
a derekam is fáj már, most inkább az mint a hasam.
hihetetlen, hogy így szórakozik velem a szervezetem.
a kórházba majd akkor akarok bemenni ha már úgy fog fájni, hogy nem tudok kit csinálni, mert ezekkel a fájásokkal megfőztem az ebédet, mostam, vasltam rendet raktam igaz nehezen ment mert fájt a hasam rendesen, de ha majd jönnek az igazi fájások biztos nem jut eszembe sütit sütni, mert most nagyon megkívántam és lehet hogy neki állok.
lehet hogy majd éjjel indul be, nem?
még jelentkezem.
hát tényleg nem múlik a fájás lehet hogy az időtől nem tudom...
kedves utolsó válaszoló megkérdezhetem tőled, hogy te honnan tudtad hogy indulnod kell?
mert én ebben az összevisszaságban nem tudom.
hol erősebb hol gyengébb...
most is fáj de lehet hogy azért mert sütöttem sütit nem tudom lehet hogy lepihenek...
lehet hogy éjjel majd nem bírok magammal azt akkor indulunk.
köszönöm, hogy szorítotok mindenképp írok még mert én is kíváncsi vagyok mi sül ki ebből :)
Nagyon szurkolok neked...és kicsit irigyellek is...én is tartanék már ott:)Mindenképp írj, hogy alakul..nagyon kíváncsi vagyok!!!!
30hetes kismami
sziasztok
még itthon vagyok nem tudom elinduljunk e vagy ne...
talán éjjel, de reggel megyek dokihoz majd kiderül ha holnap nem írok benn tartottak.
de mindenképp jelentkezek még
Amúgy a fájások nem múltak 5-8 percenként jönnek de nem erősek, azt kicsit ritkul 10 - 12 percre majd vissza
megyek lefekszem hát ha éjjel fenn kell lennem.
köszi nektek még egyszer
még jelentkezem
jó éjt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!