Mekkora az esélye, hogy pontosan 37 hetesen megszülök?
Figyelt kérdés
Bizonyos okok miatt egyedül aznap nem lenne túl jó...Most 34 vagyok, és eddig semmi koraszülésre utaló jelem nincs, problémamentes a terhességem.2010. okt. 9. 20:39
1/2 anonim válasza:
A gondolatnak teremtő ereje van.
Ne gondolj arra a napra és kész. Egyébként inkább a 38 hét felett szoktak szülni átlagban...
Én 38+1 hetes vagyok, még 3 napig nem érek rá szülni :) :) Szuggerálom is a babámat rendesen, hogy nehogy megszülessen :) Mondjuk még nem is számítok rá igazából, mert az elsőt 39+3.hétre szültem, gondolom még most is van 1 hetem legalább a szülésig.
2/2 anonim válasza:
Szia! Ne gondolj arra, hogy aznap ne szülj, mert ugye bevonzhatod, hogy annyira nem azt szeretnéd, hogy az lesz.:) Egyébként, ha nincs semmi jel, vagy probléma nem valószínű a 37. heti szülés. Én második babámmal voltam úgy, hogy bár nehezen viseltem, főleg a 36. héttől, de mindig volt valami ami miatt mondtam neki, még maradjon bent. (még nem érkezett meg a kiságy, nincs kimosva a babaágynemű, még el kell mennem a nagyobbal az ovis nyílt-napra (pedig arra a napra voltam hivatalosan kiírva) stb.)Szóval sikerült a végén még + 4 napot ráhúzni a kiírt időpontra, pedig mindenki azt hitte 1-2 héttel hamarabb meglesz. :) Kellemes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!