Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mekkora az esélye, hogy...

Mekkora az esélye, hogy pontosan 37 hetesen megszülök?

Figyelt kérdés
Bizonyos okok miatt egyedül aznap nem lenne túl jó...Most 34 vagyok, és eddig semmi koraszülésre utaló jelem nincs, problémamentes a terhességem.
2010. okt. 9. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:

A gondolatnak teremtő ereje van.

Ne gondolj arra a napra és kész. Egyébként inkább a 38 hét felett szoktak szülni átlagban...

Én 38+1 hetes vagyok, még 3 napig nem érek rá szülni :) :) Szuggerálom is a babámat rendesen, hogy nehogy megszülessen :) Mondjuk még nem is számítok rá igazából, mert az elsőt 39+3.hétre szültem, gondolom még most is van 1 hetem legalább a szülésig.

2010. okt. 9. 22:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Ne gondolj arra, hogy aznap ne szülj, mert ugye bevonzhatod, hogy annyira nem azt szeretnéd, hogy az lesz.:) Egyébként, ha nincs semmi jel, vagy probléma nem valószínű a 37. heti szülés. Én második babámmal voltam úgy, hogy bár nehezen viseltem, főleg a 36. héttől, de mindig volt valami ami miatt mondtam neki, még maradjon bent. (még nem érkezett meg a kiságy, nincs kimosva a babaágynemű, még el kell mennem a nagyobbal az ovis nyílt-napra (pedig arra a napra voltam hivatalosan kiírva) stb.)Szóval sikerült a végén még + 4 napot ráhúzni a kiírt időpontra, pedig mindenki azt hitte 1-2 héttel hamarabb meglesz. :) Kellemes babavárást!
2010. okt. 9. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!