Ha most,32 hetesen megszülök, milyen esélyei vannak a picinek?
Tenyleg ne gondolj ilyenekre. En egyebkent azt tapasztalom, hogy aki izgul amiatt, hogy koran szul, vagy valami erre ad gyanut (peldaul nyilik a mehszaj), ok szoktak siman kihuzni a vegeig, akar meg tul is hordjak.
Aki pedig nagyon koran szul, annak mindenfele jel nelkul hirtelen szokott beindulni a koraszules.
Nekem a csaladomban ket no is van, aki a 32. het kornyeken szult. A sors fintora, hogy ez epp anya es lanya...
Az elso anyuka a 31. heten szulte meg a kislanyat lepenylevalas miatt. reszleteket nem tudok, mert akkor en meg nem is eltem. Tulajdonkeppen nem volt baja a babanak, de nagyon pici volt, egy kg felett volt picivel. Ennek ellenere egy nagyon okos es egeszseges no lett belole, tobb diplomas, tobb nyelvet beszelo, mozgasfejlodeseben sem volt semmi baj.
Neki szuletett meg az elso babaja tavaly a 32. heten. A magzatviz folyt el, semmilyen elozmeny nem volt, egeszseges terhesseg volt. Egy napig meg ellenorzes mellett bent tartottak a babat, mert kapott tudoerlelot, majd csaszaroztak. O is picike lett, masfel kg alatt volt, viszont egeszseges. Osszesen negy hetig volt korhazban, ebbol ket hetig inkubatorban, majd haza is engedtek. Az, hogy szellemileg, vagy mozgasaban lesz-e gond majd csak kesobb derul ki, de minden vizsgalati eredmenye jo, szepen fejlodik, mar nagyon sokat nott.
Szia!
Nyugi, önmagában a cervix index nem jelent semmit:)
Előző terhességemnél a 18.héttől nyíltam fokozatosan, a doki koraszüléssel ijesztgetett.
30 hetesen volt 2110 a cg érték.
35 hetesen 1111...és azt mondta, bármikor szülhetek már.
Nos, ez a bármikor indított szülés lett a végén, 40+4 voltam akkor:)
Most a 9.héten már 2110 a cg értékem. a jelenlegi dokim nem riogat. Ez sokunknál alkati tényező is, nem feltétlenül jelenti a koraszülést.
Pihenj és szedd a 36.hétig a Magnesi Citricit! Utána elhagyhatod, és nem lesz gond:)
szia.hasonló helyzetben vagyok.30 hetes vagyok és hétfőn 2100-1100 volt a méhszájam.a doki megfenyegetett hogy ha 2 hét múlva-akkor megyek kontrollra-ha romlik a helyzet akkor befektet.na hát ezt én nem szeretném,igy szinte egész nap fekszem,megőrülnék odabenn.ugyhogy jo lenne még a 36.hétig kibirni,vagy akár tovább.
azt ajánlom feküdj sokat.tudom ez nehéz,keveset legyél csak fenn-csak amennyit nagyon muszáj.és akkor biztos bennmarad még az a picurka.
jobbulást és könnyű szülést kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!