Lehet, hogy ma megszülők? Segítség kellene pár kérdésben?
Tegnap egész nap fájt a hasam alja, olyan menstruációs görcshöz hasonló.
De rendszertelen volt össze vissza jött.
Majd egész éjjel is hajnali 2-től 5ig.
Ma szintén fáj hol erős hol gyengébb.
Most néztem az időt már 3 alkalommal jött 10 percenként.
Mennyiszer kell jönni rendszeresen, hogy tudjam hogy ez igazi fájás és nem jósló?
Ha szivárog a magzatvíz azt honnan tudom? reggel a bugyim csupa víz volt, de ez lehetett a folyás is nem? már kezdetektől van vízszerű folyásom, de ma elég sok volt.
Amúgy 38,4 hetes vagyok.
a hasam sokat keményedik....
Szerintetek?
ha igazi a fájás,az nem múlik el,lehet hogy rendszertelen,de mindíg jön...nekem úgy indult be,hogy 5-10-7 stb..percenként jöttek a fájások...szerintem ezek semmivel sem keverhetőek össze..tudtam,hogy meg fogok szülni.
Ha fürdesz elmúlik?
Kitartás,lehet hogy hamarosan megláthatod a babád!gratulálok!
Szia!
Nézd az órát, mérd a fájások közti időt, és a fájások hosszúságát is! Ha rendszeresen jönnek a 10ek, majd szépen lecsökken 5re, hívd a mentőt. Ha van kocsitok, akkor is mentőt hívj (nem kell pirosnál várakozni, gyorsan hajthat stb). A magzatvíz teljesen tiszta, szagtalan. Amúgy szerintem jön a baba :) Semmi pánik, maradj nyugodt, és írd fel papírra a méréseket, a mentős kérdezni fogja. Ügyes legyél, drukkolok! :D Könnyű szülést, jó babázás! :)
Ha beindul a szülés akkor a fájásoknak úgymond folyamatába kell jönni.Nemcsak 3x egymás után. Én mikor mentem szülni be folyamatosan 5 percenként jöttek a fájások. Szerintem csak a sok keményedéstől van, nem soká itt a vége. A magzatvíz az éppen lehetett a folyás is.De majd meglátod egésznap. Nézzed a fájások rendszerességét.
De ha megnyugtat menyj be a dokihoz.
Szia!
Szerintem elfolyt a vized és rendszertelen fájásaid vannak, menj be a kórházba ahol szülni fogsz!
köszönöm a sok választ!
Igen még vannak a fájások és elég erősek, de olyan egybe függőek nem tudom mérni az időt mert olyan mintha el sem múlna max csak enyhül...
Lassan elmegyek megfürdök meleg vízben ha elmúlik akkor gondolom jósló volt.
A magzatvíz még nem folyt el mert az gondolom sok és nem csak nedves tőle a bugyi.
ha 1-2 órán át még tart fel hívom a dokimat.
Feleslegesen nem akarok be menni, mert van egy másik gyerkőcöm is és akkor riasztani kell a családot is hogy vigyázzanak rá.
Sajnos nem tudom milyen az amikor megindul a szülés mert vele indított volt és császár.
Valószínű ez a baba is úgy fog megszületni.
Majd hívom a dokit utána megírom mit mondott.
köszönöm még egyszer
Na mizu? Én izgulok? Szerintem is jön, ha már enniyre fáj, és egybefüggő. de lennék a helyedbe... nekem 6 éves és 8hós lányom van. menj kórházba szépen. gondolnék én az időjárásra is hogy amiatt van az egész, de ha tegnap óta van valami... akkor ez az már szerintem. És nagyon fáj, vagy csak úgy fáj.
Ha szülsz, akkor kitartást, és ügyesen, sok boldogságot, egészséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!