De fogalmam sincs mikor csinálták a gátmetszést :-D
A varrást meg érzéstelenítő mellett végzik.
Igy az se fáj.
Nyugi. Nincs mitől félned. Szülés közben meg úgyse ezefog járni az agyad.
2018. febr. 9. 12:32
2/14 anonim válasza:
Gátmetszésre én sem emlékszek mikor csinálták, nem éreztem. A varrásnak sziszegtem, kellemetlen volt érzéstelenítővel is. Ha a kitolást "túléled", akkor azt is simán. ;)
2018. febr. 9. 12:52
3/14 anonim válasza:
Jogos nem jogos, fogalmad sincs mitől félsz.És ha szükséges úgy is lesz.
A gátmetszést általában nem lehet érezni, a varrás picit kellemetlen.
2018. febr. 9. 13:07
4/14 anonim válasza:
3# az ismeretlentol altalaban felnek az emberek..:D szval sztem jogos, de majd utolag belatja h nem volt veszes foleg ha a szulest vegig csinalta..:))
Nekem csaszarom volt én meg attól féltem. Minden velejárójától.. aztan fele olyan rossz sem volt kivéve a gyógyulás első napjait
2018. febr. 9. 13:12
5/14 anonim válasza:
Ugyanígy voltam, de rnnejzaz volz az oka, hogy gyerekként egy baleset után varrtak engem érzéstelenítő nélkül ott lent, amíg az aneszteziológus nem ért oda, igy tudtam, hogy milyen fájdalmas tud lenni. En megkértem az egyik terhesgondozáson az orvosomat, hogy beszéljük at, mi hogyan van, mit fogok érezni stb. Ő mindent lerajzolt, elmutogatott, elmagyarázott, igy mar kevésbé volt félelmetes. Végül egyiket sem éreztem, még kellemetlen sem volt. Felesleges volt parázni rajta.
2018. febr. 9. 13:25
6/14 anonim válasza:
Én is jobban paráztam tőle, mint minden mástól. Megpróbálta elkerülni a szülésznőm, de végül inkább vágtak, abszolút nem éreztem semmit, a varráshoz elérzéstelenítettek, azt se éreztem. A 3-4. nap kezdett fájni, mikor beduzzadtak a varratok, de abszolút túlélhető. Szülés közben nem fáj, ha a varráskor fáj még akkor szólni kell, hogy érzéstelenítsék jobban. Szóval utólag azt mondom, fölösleges volt parázni tőle! Természetes, hogy félsz, de nem lesz olyan gáz, mint képzeled és meg is úszhatod, első szülésnél is van, hogy sikerül a gátvédelem.
2018. febr. 9. 14:35
7/14 anonim válasza:
Én is a gátmetszés- varrás résztől tartottam a legjobban, és amikor félnapos vajúdás után megcsászároztak, utána azért örültem, hogy megúsztam azt a részt! Tudom, a hasamon a vágás sokkal nagyobb és fájdalmasabb volt :D
Nekem konkrétan azzal lett volna bajom, hogy "ott" van egy sebem, és akkor pisilés, nagydolog mégis hogyan?? Hát ez még mindig érthetetlen számomra :) arról nem beszélve, hogy ugye szülés után vérzik az ember és akkor az a seb egész nap a vérben ázik?!
2018. febr. 9. 15:58
8/14 anonim válasza:
Nekem eléggé fájt a gátvarrás, és az volt a rossz, hogy végre megszültem a babám, azt hittem végeztem, a férjem már ott ringatta az ajtón kívül, engem meg még folyamatosan kínoztak. 20 percig varrta, azt mondta a doki a mély szöveteket nem tudja érzésteleníteni. Sokáig reménykedtem a gátolajban, meg a csodában, de aztán a fiam feje csak nőtt, 37 centis fejkörfogattal született, így jócskán vágtak, de azt nem éreztem szerencsére, mert pont fájáskor csinálták.
2018. febr. 9. 17:32
9/14 anonim válasza:
A gátmetszést biztos, hogy nem fogod érezni, mert tolófájáskor vágnak, így azért nem tudja senki sem, hogy mikor csinálták, hacsak nem direkt nyitva tartja a szemét közben és látja, de az meg amiatt nem jó, mert mikor nyomsz, nem lenne szabad nyitva tartani a szemed, mert bevérezhet az erőlködéstől. Szóval a gátmetszést nem érzed. A varrás meg kellemetlen lehet ugyan, de hidd el, akkor az már semmiség lesz!
36 hkm
2018. febr. 9. 21:56
10/14 anonim válasza:
Használj szülés elött EpiNo clinic-et és nem kell majd metszeni. Nekünk bevált.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!