Kismamik ti nem féltetek a gátmetszéstől?
Én féltem tőle, aztán meg borzasztóan örültem, hogy megcsinálták:)
Amikor vágták, egyből ki is bújt a fiam, hála istennek, mert már nagyon a végét jártam:)
Éjjel szültem, másnap már ültem rajta, nem kellett nagy vágás, csak repedt volna, ha nem vágnak.
Tornáztasd és masszírozd gátmasszázs olajjal a gátad, akkor könnyebben kibújik a babád, és nem kell vágni, vagy csak kicsit, mint nekem.
És ne parázz, meg se érzed, max. csak a megkönnyebbülést:) Utána meg ha mégis kellett vágni, akkor használj aloe first-öt, és is azzal fújtam egész nap, így mire hazamentünk, már csak picit sajgott, ha rosszul mozdultam, de fájni nem fájt sem a kórházban, sem később.
Nekem is inkább megkönnyebbülés volt, nem is éreztem fájdalmat ahogy vágtak, de komolyan.
Délután fél 1-kor született meg a picúrka, és én utána saját lábon mentem fel a szobába és simám le is tudtam ülni.
2 hónapja szültem, és már majdnem ugyanolyan együttlenni a párommal, mint előtte :)
Szia.
Akkor vágnak amikor nyomsz,így a legrosszabb esetben is csak annyit érezni,mintha megcsípnének.Nekem bennt a korházban nem igazán fájt,nagyon sokat kell zuhanyoztatni,ha lehet minden pisilés után,ez teljesen ellazítja és felpuhítja a cérnát,így nem érezni a varratszedéskor semmit.Ha mégis fájna,van hűtő,abban egy mélyhűtő rész,amiben jégakku.Kérsz egy gumikesztyűt belerakod és a lábad közé csapod.ISTENI:)
Nekem inkább itthon fájt nagyon nagyon varratszedés után,mert nekem nem úgy forrt,ahogy a nagykönyvben meg van írva,így hűtés szóba se jöhetett.2 hétig fájt,utánna mérséklődött.
4 hónapig nem tudtam szeretkezni a férjemmel,aztán az is helyrerázódott.Sokkal inkább a szárazság volt a gond,mint maga a gátseb.
Én pozitív példa leszek, nekem egyáltalán nem fájt a gátmetszés, igaz, nem is tudtam, hogy hogy csinálják és utána sem nézegettem magam. Kb. 6 hét után voltam úgy, mint annak előtte, és az együttléteink nekem intenzívebb érzést adnak, mint szülés előtt volt, szóval semmi negatív hatását nem érzem, hogy gátmetszésem volt.
Én is próbálkoztam gátmasszázzsal, a DM-ben lehet kapni ehhez való olajat, de valószínűleg nem jól csináltam, van egy bizonyos technikája, hogy hogy kell végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!