Utolsó hetekben lévő kismamik hogy érzitek magatokat?
Éreztek változást, ebben a szeles időben?
Figyelt kérdés
nem tudom azért volt e de az éjjel 1 órán át nem bírtam elaludni, pedig nagyon fáradt voltam mert annyira mozgott a baba. Mondjuk amúgy is elég aktív de ez már néha durva amit művel. 36+3 vagyok, lassan lassulnia kellene... de semmi jelét nem mutatja még. a pocakom szinte a nyakamban van, olyan fent van :P 3.ik baba :)
Igen, érzik az időt. Nekem jóslóim voltak a héten többször is, ahogy a frontok érkeztek. Már én is keveset alszom pedig nagyon fáradt vagyok és a nappalokat már csak koffeinnel tudom kihúzni. Szerencsére éjszaka nem mozog már annyit, de nagyon kényelmetlen a fekvés ekkora pocakkal. 4-5 hete még éjjel 1-2 felé felkeltett és nem hagyott aludni úgy 3-4 óráig. :)
Az enyém is nagyon aktív még, még csak most fordult be a napokban, addig több alkalommal visszafordult illetve keresztben feküdt. :)
A pocakom nekem kb. 2-3 napja nagyon leszállt.
38hkm
2012. márc. 30. 22:18
2/8 anonim válasza:
Szia,
Én 37+5 vagyok.Tegnap voltam dokinal,szurogat a huvelyembe,néha fajdogal a derekam...Még csak fel van puhulva a mehszaj,hát...nem tudom,Mikor is akar kibújni...Kicsit én is megijedtem a fronttol.Kicsit félek ám...:D második babám,de most annyira furcsa minden.Furcsa,ahogy mozogni érzem,szinte szemem előtt van,ahogy nyujtozkodik,stb.A pocim kicsi,ő elég nagy,nincs helye.Ennek ellenére nagyon aktív,de tegnap óta..olyan más.Lehet ez jel?? :))) izgulok nagyon.
Minden jót Neked!!
2012. márc. 30. 22:19
3/8 anonim válasza:
Kedves kérdező.
Második babámmal ma kezdtem a 40. hetet. Sokat keményedek és vannak joslóim, reméltem az idő kihozza a kislányunkat, de eddig nem úgy tűnik sajnos. Nyákdugóm lassan egy hete, hogy távozgat, a hasam pedig két hete annyira lent van, h rendesen ülni sem tudok. Méhszájam 2100 és várjuk a kis csodát. Jó lenne ha a szél kifűjná :P
2012. márc. 31. 07:51
4/8 anonim válasza:
Szia 39+5 hetes vagyok. Múlthéten voltak jóslóim, ezen a héten szinte semmi. Hidegfrontra sem. Mintha a pocakom lejjebb ment volna. Ma reggeltől eléggé fájnak a lábaim, de az elehet azért van, mert tegnap sokat sétáltam. Kb. 2 napja nagyon fel vagyok puffadva, mármint bélrendszerileg. Tegnap egész este azon röhögtünk, hogy miket tudok művelni. :D Nah hát ez a vicces része. :) Egyébként nagyon várjuk a babát, próbálok pozitív lenni, hogy bármikor jöhet, de néha már nem megy lelkileg, főleg, amikor a család összes tagja ugyanazokat a kérdéseket teszik fel minden áldott nap... :(
2012. márc. 31. 09:53
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves "4" es! :) Kitaartás! Akkor neked mártényleg nem sok van. Előzőeknél én is mindig a frontokban reménykedtem :D :P de szegény babócák már hozzászoktak szerintem.. :P És lehet h a front is csak akkor ér vmit ha már tényleg ott az ideje :) a fárasztó kérdések a "legnehezebbek" néha. :P mennyi van még hátra? jujj de nagy pocaaak? jujj de fent, v lent van?... biztos ekkor vagy akkor szülsz, mert az arcod és stb. :P megértelek!!! ;) Kitartás :)
2012. márc. 31. 11:49
6/8 anonim válasza:
Köszönöm! :) Neked, hiszen neked sincs már sok hátra. :)
2012. márc. 31. 13:20
7/8 anonim válasza:
38+5 hetes vagyok, és igen, én pici fiam is meg van indulva ebben a szeles, borongós időben.
Holnapra megint hidegfrontot mondanak, talán majd megindul a bébikém:)
2012. márc. 31. 14:08
8/8 anonim válasza:
holnap leszek 36 hetes.szerencsére az időjárás rám nincsen befolyással.nincsenek jóslóim.aludni már kb 3 hónapja nem tudok rendesen pedig akkor még nem volt nagy pocim.mostanra ez az alvászavar egyre rosszabb.főleg h van egy 2 éves kiscsajszim aki kb minden második éjszakát alussza csak végig,de akkor is már fél 7-kor kel reggel.napközben olyan vagyok m int egy zombi.a koffein sem segít már rajtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!