Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 33 hetes kismamák hogy érzitek...

33 hetes kismamák hogy érzitek magatokat van valami panaszotok kellemetlenségek stb? hányadik babát várjátok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 15:35
 1/7 Grófházy ***** válasza:

első baba,kislányt várunk(nagyon)

és tök jól voltam és vagyok eddig.2 kg-ot híztunk össz-vissz.

semmi panasz,azon kívül,hogy estére már fáradt vagyok,ha egész nap teszek veszek.ha ez egyáltalán panasznak nevezhető

2012. febr. 7. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Köszi, jól vagyunk, bár egyre többet keményedik a pocim. Második baba, már van egy 3 éves kisfiunk, most ha minden igaz kislány lesz. Picit amiatt aggódom, mert a 33. héten 1700g súlyt mértek, ami nagyon kevés szerintem. Pénteken kapok új időpontot uh.-ra, remélem amikor legközelebb megyek már 2000g fölött lesz. Te, hogy vagy? Félsz a szüléstől?

Boldog babavárást!

2012. febr. 8. 08:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Én tegnap töltöttem a 33-at. Most én is ól vagyok. Volt 2-3 hetem, míg mozdulni se bírtam, mert csúszott szét a medencém, de most minden ok, le is kopogom gyorsan. Kislányunk lesz és az első baba. Ti hol fogtok szülni?
2012. febr. 8. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok 33.hetes. Kb.10.héttől fájtak az utolsó csigolyáim hanyatt fekvéskor, ez mostanában kezd elmúlni. Gondolom máshogy helyezkedik a baba és a méhem. Eddig nem keményedtem, 1-2 napja érzem, de egyáltalán nem gyakori. Van egy kis aranyerem, és a kezem és a lábfejem dagad, de az is csak enyhén. Szerintem szerencsés vagyok:). Az eleje is könnyű volt. Első baba.
2012. febr. 8. 10:19
 5/7 Grófházy ***** válasza:
mi Celldömölköt választottuk,és Nedeczky Iván lesz a gyermekünk atyja :)
2012. febr. 8. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Én Fehérváron fogok szülni. ( aki tegnap lett 33 hetes )
2012. febr. 8. 13:46
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mi is jól vagyunk aránylag csak a gyomorégés kínoz nagyon és amiatt hányok is sokszor :( nekünk is első baba állítólag kislány lesz már nagyon várjuk elégé félek a szüléstől de az az igazság hogy szeretnék már túl lenni rajta mert már kicsit kényelmetlen :)
2012. febr. 8. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!