Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik voltak a negatívumok...

Mik voltak a negatívumok illetve kellemetlenségek szülésetek alatt?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt a vajúdás, kitolás, gátmetszés-varrás, kézi tágítás ha volt,méhtisztítás során. Illetve az orvos szülésznő hozzáállása?

Köszönöm.

2011. febr. 3. 11:44
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

az oxitocin...rémes volt. Nem kaptam levegőt...

Aztán a gátvarrás - azt hittem soha nem lesz vége...és amikor vége lett, a doki könyékig belém nyúlt, na az sem volt kellemes.

Mindeközben a bábám a másik bábával társalgott arról, hogy akik most kerülnek ki az iskolából nem olyan képzettek mint ők...

2011. febr. 3. 11:48
 2/34 A kérdező kommentje:

ez nekem úgy hangzik mintha futó szalagon lettél volna.

Ja és melyik kórház volt?

2011. febr. 3. 11:50
 3/34 anonim ***** válasza:
80%

Én nem emlékeztem rá a férjem mondta hogy a gátmetszésnél beszólt a doki hogy ha ott vágod elvérzik.

jobb is hogy nem hallottam meg....

ezen kivül más nem volt talán csak annyi hogy amikor szobára kerültem nem volt hely csak ideiglenesen és 4 órával utánna költözni kellett szerencsére segitettek bár úgy is nehezen ment.

2011. febr. 3. 11:51
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok.

Hát én is úgy éreztem, hogy futószalag...Az is volt.

Ne aggódj, szerintem nem jutsz el a mi okleveles bababarát kórházunkba, Nagyváradra.

2011. febr. 3. 12:07
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
A dokim 3/4 órán keresztül varrogatott és hiába kaptam érzéstelenítőt akkor is éreztem hogy bököd a tűvel,vagy én nem is tudom mit,de a lényeg hogy egyfolytában emelgettem a fenekem és a csípőm,és nem győzött rám szólni finoman hogy maradjak már nyugton,ez mindkettőnknek már kellemetlen volt szerintem.:)
2011. febr. 3. 12:08
 6/34 A kérdező kommentje:
igen halottam hogy nem minden varrás kellemes.
2011. febr. 3. 12:11
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
utólsót mintha én irtam volna...
2011. febr. 3. 12:17
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az oxitocin volt rossz, olyan egybefüggő fájásaim lettek tőle, hogy én sem igazán kaptam levegőt, és az erőm sokkal gyorsabban fogyott, mint előtte.

S a kézi tágítás...jaj, a szemem majd kijött. Én akkor konkrétan tényleg azt hittem, ott lesz végem. Szörnyű volt, viszont ennek ellenére sem tágultam, így utólag tök felesleges fájdalom volt.

De én ajánlom ezt a kérdést, hogy ne csak a rossz maradjon meg:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2011. febr. 3. 12:24
 9/34 A kérdező kommentje:
kézi tágítást megtagadhatom, meg hogy fájás alatt kerülje el a doki azt a területet? Sajnos a fájdalomra ingerülten, és agresszív vagyok én se értem, hogy miért.
2011. febr. 3. 12:33
 10/34 A kérdező kommentje:
köszi a linket, jobb tudni a másik oldalt is.
2011. febr. 3. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!