Mik voltak a negatívumok illetve kellemetlenségek szülésetek alatt?
Értem ez alatt a vajúdás, kitolás, gátmetszés-varrás, kézi tágítás ha volt,méhtisztítás során. Illetve az orvos szülésznő hozzáállása?
Köszönöm.
az oxitocin...rémes volt. Nem kaptam levegőt...
Aztán a gátvarrás - azt hittem soha nem lesz vége...és amikor vége lett, a doki könyékig belém nyúlt, na az sem volt kellemes.
Mindeközben a bábám a másik bábával társalgott arról, hogy akik most kerülnek ki az iskolából nem olyan képzettek mint ők...
ez nekem úgy hangzik mintha futó szalagon lettél volna.
Ja és melyik kórház volt?
Én nem emlékeztem rá a férjem mondta hogy a gátmetszésnél beszólt a doki hogy ha ott vágod elvérzik.
jobb is hogy nem hallottam meg....
ezen kivül más nem volt talán csak annyi hogy amikor szobára kerültem nem volt hely csak ideiglenesen és 4 órával utánna költözni kellett szerencsére segitettek bár úgy is nehezen ment.
első vagyok.
Hát én is úgy éreztem, hogy futószalag...Az is volt.
Ne aggódj, szerintem nem jutsz el a mi okleveles bababarát kórházunkba, Nagyváradra.
Nekem is az oxitocin volt rossz, olyan egybefüggő fájásaim lettek tőle, hogy én sem igazán kaptam levegőt, és az erőm sokkal gyorsabban fogyott, mint előtte.
S a kézi tágítás...jaj, a szemem majd kijött. Én akkor konkrétan tényleg azt hittem, ott lesz végem. Szörnyű volt, viszont ennek ellenére sem tágultam, így utólag tök felesleges fájdalom volt.
De én ajánlom ezt a kérdést, hogy ne csak a rossz maradjon meg:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!