Császáros szülésem volt, az alábbi terhességgel járó "kellemetlenségek" mikor múlnak el? (részletek lent)
a striae csíkoknak és a barna csíknak tulajdonképpen semmi köze sincs ahhoz, hogy milyen módon szültél.
a striae már biztos, hogy nem fog elmúlni, majd idôvel (években gondolkozz) elhalványul, gyöngyházszínô lesz, fájni nem fog..
a barna csík akár el is múlhat, de van olyan akinek az sem múlik el teljesen (nekem nem múlt el)
ez mind a terhességel járó kellemetlenség..
igyál sok vizet, hogy a bôröd ruganyos maradjon, az kissé elôsegíti a striae-k halványodását..
Én nem sokára szülök és egy darab csík sincs rajtam szerencsére. Egyedül a középső barna csík, de az is nagyon halvány, alig észrevehető, ha kicsit barnább bőröm lenne, szerintem nem is látszana, de egy percet nem voltam napon idén. Remélem ezalatt a pár hét alatt, ami szülésig van, már nem fognak kijönni rajtam a csíkok.
Anyukám azt mesélte, hogy neki sem volt csíkos a hasa, egyedül a középső, az pedig fél év után kezdett el halványodni nála, és teljesen elmúlt 2-3 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!