Szülés után mennyit érdemes/kell kivárni a következő terhességgel? Még csak 1 hónapos a kisfiam, de minél korábban szeretnénk kistestvért.
Szia! A tesóm és köztem 11 hónap külömbség van. Tehát éppenhogy letelt a 6 hét.
Ezt neked kell eldönteni. Bírni fogod-e , van-e segítséget, ha netán nehezen viseled az első pár hónapot el tudod-e majd látni a másik babát?
Én olyan tesvérpárt is ismerek, ahol pont 9 hónap a korkülönbség. (Nyilván, ha belegondolsz, ez csak úgy lehet, ha a második baba kicsit korábban születik)
Egészséges mindenki.
Szia.Min.a 6 hét,de pár hónap.Gondolom,hogy könnyü a fiaddal,hogy szeretnéd a következöt.
Nekem nagyon nehéz volt az elsö 2 hónap.A férjem reggeltöl estig dolgozik,a szüleim nagyon messze laknak,i´gy nincsen segítségem.A férjem mondja,hogy kell kistesó,én meg,hoy nagyon meggondolandó.Egyenlöre nem.
Min.6 hónapot várnék,de 1 évet is.
Ezt neked kell tudnod.A lányom 3 hónapos,most kezdett el végre aludni,de me´g mindíg vannak nehézségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!