Mik voltak a negatívumok illetve kellemetlenségek szülésetek alatt?
Értem ez alatt a vajúdás, kitolás, gátmetszés-varrás, kézi tágítás ha volt,méhtisztítás során. Illetve az orvos szülésznő hozzáállása?
Köszönöm.
nekem egyedül a végén a varrás fájt, de kegyetlenül hiába adtak érzéstelenítőt, minden tűszúrást éreztem :(:(:(, de ahogy olvasgattam ezzel nem vagyok/voltam egyedül.
ja és én is úgy voltam, ahogy egy válaszoló írta. 5kor mentünk be a kórházba egész éjszakán át tartó fájások után, igaz azok rendszertelenek voltak. az nst csak gyenge két perces fájásokat mutatott, azt mondták itt még nem lesz szülés, aztán a szobába beérve már írtó rosszul lettem, ágyastul vittek a szülőszobára és 6kor meg is lett a lányom :):):)
Az orvossal és a szülésznővel is sokat találkoztam főleg a vége felé, és teljesen megbíztam bennük, ezért semmilyen negatív érzés nem volt bennem mikor mentem, nem izgultam rajta szerencsére. És nem is történt. Én őszintén kellemesen csalódtam, hogy sokkal könnyebb volt és gyorsabb minden másodszorra :) - Az újszülött osztályon eltöltött napok a személyzet hozzáállása miatt nem volt olyan felhőtlen, arra nem készültem fel. Azt hittem, hogy úgy mint én, mindenki imádja a pici babákat, és kis csodaként bánnak vele, csak abban tévedtem...
A szülésre visszatérve, mindennel együtt életem legszebb napja volt, fájdalom ide-oda, soha nem cserélném el az élményt semmiért sem, örülök, hogy nőnek születtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!