Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » "Végét járó" kismamik! Kettős...

"Végét járó" kismamik! Kettős fronthatást ígérnek. Érez valaki valami változást?

Figyelt kérdés

A 39.hétben járok (38+4)

Nagyon bízom a hidegfrontban.

3.babámat várom

2012. febr. 2. 13:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

39+6 vagyok, rohadtul fájnak az ízületeim és a gyomrom, Babikám elég aktív :)

Szóval változást nem sokat érzek :(

Hátha majd a hó (vagy a holnapi magzatvízvizsgálat)! ;)

2012. febr. 2. 13:20
 2/14 A kérdező kommentje:

Én is a hóban és a szél erejében bízom :)

Vizsgálat elvileg már csak a szülőszobán lesz.

2012. febr. 2. 13:21
 3/14 anonim ***** válasza:
Nekem 2 nap van a kiírásig és SEMMI!!! :((( Amikor mondták pár hete a meleg frontot,akkor abban bíztam majd az segít.De nem .Most várom a hideget+ a havat...de már nem is merek reménykedni mert még így sincs SEMMI.A gond az,hogy én 30km-re vagyok a kórháztól és ha megindul a szülés+itt a nagy hó...hát nem tudom mi lesz! :( Félek nagyon!
2012. febr. 2. 13:35
 4/14 A kérdező kommentje:

Én 80 km-re vagyok a kórháztól és 3. baba.

Az első gyermekemet a front hozta. Iszonyú szél volt aznap. 8 nappal előbb jött.

A2. 11 nappal előbb, húsvétkor, őt nem a front, hanem a nyuszi hozta :D

2012. febr. 2. 13:39
 5/14 anonim ***** válasza:

Én könnyen beszélek, gyalog is max. 10 perc a kórház, de szerintem ne féljetek, ha más nem, a katonaság kimegy értetek, ha a mentő nem bír! :)

Engem anno (30 éve :)) a Jézuska hozott, és Anyukám elmondása szerint csak félútig tudott kimenni a mentő, olyan hó volt, így a fél kerület az én megszületésemen ügyködött (telefonálgatás, autó keresés) :))

Szorítok Nektek, hogy gyorsan és rendben zajlódjanak a történések :)

Első babás, első (39+6)

2012. febr. 2. 13:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok! én ma 38+0. Nekem csak egyszerűen szar napom van, de nem érzem, hogy "jönne" a szülés. A baba már beilleszkedett, de a méhszájam még zárt, tegnap nézték.

írjatok majd, hogy hozott -e eredményt a front :)

2012. febr. 2. 14:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem akarlak elkeseríteni, de én így jártam:

41+1-re szültem. Betöltött terminusra befektettek (augusztus, 40-egynéhány fokos meleg). Átéltünk egy hideg-, egy melegfrontot + egy teliholdat... Semmi... Aztán, amikor a doki indítani akarta a szülést, a kisasszony úgy döntött, hogy akkor ő önszántából kijön! :D

Szerencsére viszonylag gyors és könnyű szülésem volt.

Boldog babavárást!

2012. febr. 2. 15:20
 8/14 anonim ***** válasza:
Jaj, szegény Hatos, jobb napot Neked!
2012. febr. 2. 15:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok

Én 37+4 hetes vagyok

Nálam már méhszáj egy ujjnyira nyitott, és 2. napja josolgatok... Ma voltam NST-n ott volt két nagyobb kiugrásom.

Kíváncsi vagyok nekem mit hoz a front, de azt tudom, hogy úgy érzem magam, mint egy lemerült elem, és sehogy nem jó, mert mindenhogyan fáj a hasam és a derekam leszakad:/

2012. febr. 2. 16:33
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás Utolsó Kismami!

Nekem a langyos (nem meleg, szigorúan langyos) zuhany segíteni szokott. De lehet Nálad ez már a közelgő szülés :))

39+6

2012. febr. 2. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!