"Végét járó" kismamik! Kettős fronthatást ígérnek. Érez valaki valami változást?
A 39.hétben járok (38+4)
Nagyon bízom a hidegfrontban.
3.babámat várom
39+6 vagyok, rohadtul fájnak az ízületeim és a gyomrom, Babikám elég aktív :)
Szóval változást nem sokat érzek :(
Hátha majd a hó (vagy a holnapi magzatvízvizsgálat)! ;)
Én is a hóban és a szél erejében bízom :)
Vizsgálat elvileg már csak a szülőszobán lesz.
Én 80 km-re vagyok a kórháztól és 3. baba.
Az első gyermekemet a front hozta. Iszonyú szél volt aznap. 8 nappal előbb jött.
A2. 11 nappal előbb, húsvétkor, őt nem a front, hanem a nyuszi hozta :D
Én könnyen beszélek, gyalog is max. 10 perc a kórház, de szerintem ne féljetek, ha más nem, a katonaság kimegy értetek, ha a mentő nem bír! :)
Engem anno (30 éve :)) a Jézuska hozott, és Anyukám elmondása szerint csak félútig tudott kimenni a mentő, olyan hó volt, így a fél kerület az én megszületésemen ügyködött (telefonálgatás, autó keresés) :))
Szorítok Nektek, hogy gyorsan és rendben zajlódjanak a történések :)
Első babás, első (39+6)
sziasztok! én ma 38+0. Nekem csak egyszerűen szar napom van, de nem érzem, hogy "jönne" a szülés. A baba már beilleszkedett, de a méhszájam még zárt, tegnap nézték.
írjatok majd, hogy hozott -e eredményt a front :)
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de én így jártam:
41+1-re szültem. Betöltött terminusra befektettek (augusztus, 40-egynéhány fokos meleg). Átéltünk egy hideg-, egy melegfrontot + egy teliholdat... Semmi... Aztán, amikor a doki indítani akarta a szülést, a kisasszony úgy döntött, hogy akkor ő önszántából kijön! :D
Szerencsére viszonylag gyors és könnyű szülésem volt.
Boldog babavárást!
Sziasztok
Én 37+4 hetes vagyok
Nálam már méhszáj egy ujjnyira nyitott, és 2. napja josolgatok... Ma voltam NST-n ott volt két nagyobb kiugrásom.
Kíváncsi vagyok nekem mit hoz a front, de azt tudom, hogy úgy érzem magam, mint egy lemerült elem, és sehogy nem jó, mert mindenhogyan fáj a hasam és a derekam leszakad:/
Kitartás Utolsó Kismami!
Nekem a langyos (nem meleg, szigorúan langyos) zuhany segíteni szokott. De lehet Nálad ez már a közelgő szülés :))
39+6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!