Ha van gátmetszés, akkor után a közösülésben ez okoz változást?
Figyelt kérdés
Ugye, nem leszünk tágabbak vagy ilyesmi? Mit lehet tenni, h szülés után is jó legyen a közösüléses sex a testünket illetően ( nem arra gondolok, h előjáték meg szeretet....igaziból láttam egy műsort amiben hüvelyszűkítésről volt szó opreációval és ....) 2008. máj. 19. 07:33
1/4 anonim válasza:
nekem van egy 4 éves kislányom, és nekem is csináltak metszést, mint nagyon sok nőnek.a sexuális életünk olyan mint azelőtt volt.nem hiszem,hogy a párodnak, vagy neked bármilyen gondot okozna.azt sem hiszem, hogy mindjárt szükség lenne hüvelyszűkítésre. ha valaki felgyógyul a szülés után, lehet ugyan olyan jó a sex, mint a baba előtt.
2/4 anonim válasza:
szia,nekemis csináltak gátmetszést,de azóta is a szex épp ugyanolyan mint előtte.Valóban egy kicsivel tágabb vagyok,de az nem okoz gondot,mert az érzés ugyanolyan mint előtte.Meg függ az orvostol is hogyan var össze.üdv 37 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Szia.Semmi változást nem eredményezett a gátmetszésem.Ugyanolyan jó a szex mint nekem mint a páromnak.
4/4 anonim válasza:
Nem a gátmetszéstől leszel tágabb, hanem attól hogy egy kisbaba halad át a hüvelyeden. A gátmetszés még segít is, hogy a házaséletben kisebb legyen a változás, mert a baba gyorsabban halad át rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!