Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 35-36 hetes kismamák, hogy...

35-36 hetes kismamák, hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Milyen a közérzetetek? Fáj valamitek? Josló fájások jelentkeztek már?
2012. márc. 23. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem még semmi.. És teljesen jól vagyok, csak esténként fáj már nagyon a szeméremcsontom. De készülünk nagyon, első baba :) és te kedves kérdező, hogy vagy?

Üdv,

35 hkm

2012. márc. 23. 21:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem már nagyon régóta fáj a szeméremcsontom és a combcsontom ha lefekszem. Alig bírok felállni:-) Illetve a hüvelyembe nyilallik néha. Josló fájásom pedig tegnap előtt jelentkezett.neked már volt? mikorra vagy kiírva?

Szép estét!

2012. márc. 23. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, egyenlőre semmi jóslófájás.. Nem sok jele van annak, hogy hamarosan kibújna :) Április 25.-re vagyok kiírva, kislánnyal :) Te mikorra várod?
2012. márc. 24. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Én április 27-re vagyok kiírva. Esténként légszomjam van, alig kapok levegőt. Izgulok, mikor jön a baba, bár az elsőt egy héttel túlhordtam. Néha egész kemény a hasam. Amúgy jól vagyok, nincs különösebb panaszom.

ja, meg mondjuk fekvésből már nem tudopk csak úgy felpattanni...

2012. márc. 25. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:

sziasztok :) én is április 27re vagyok kiírva:P kislány elvileg :) 3ik baba, nagyon sokat mozog, jóslóim illetve keményedéseim rég vannak, de már egy hete sokszor több mint napi 10. De nagyon változó. Nekem az elsővel nem is voltak jóslók. A másodikkal annyi volt h azt sem tudtam mikor kéne menni :P volt hogy órákon át "rendszeresen " jöttek a fájások... aztán leállt, kb 2-3szor megtörtént.

Most nagyon kíváncsi leszek.

És az első kettőt túlhordtam, egyiket 2 másikat három nappal :D

2012. márc. 30. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!