40 hetes körüli kismamák. Hogy érzitek magatokat?
Èn 40+2 vagyok ma.
2.baba.Fáj mindenem hetek óta,a méhszáj már nyitva.....
semmi különös elöérzet.....A baba mocorog,étvágyam jó......
Én is így voltam.
2. baba, 2.-ra voltam kiírva. Hétfőn-kedden azt hittem, megeszülök, olyan rosszul voltam. Kiderült, méhszájam is nyitva, a doki csodállta, hogy még bent van a gyerek, azt mondta megszülök mindjárt. Férjem szabira is ment gyorsan. Aztán szerdán semmi bajom nem volt, pedig kinyaltam a lakást, felmostam, elmosogattam, vasaltam, takarírottam és lovagolt rajtam a 20 hós lányom. Csütörötkön NST, doki megint megnézett, azt mondta tüsszehtek egyet és kijön a lányom ... ezután plázáztunk, vásároltunk majd este otthon beindultak a fájsok és 4 óra alatt meglett második lányom
Hát még nálunk sincs semmi..
péntekre vagyok kiírva,de már nem bánnám,ha előbújna..:P
Első baba,és már nagyon kíváncsi vagyok,meg szeretnék túl lenni rajta...
Tegnap este eléggé fájt a hasam,a derekam,azt hittem lesz valami.Éjjel aztán beindultak a fájások,de aztán ahogy jöttek,úgy mentek is..:(
Aztán hajnalban ismét!Már azt hittem ebből tényleg lesz valami,de az is csak jósló volt..
Úgyhogy egyenlőre itt tartunk,egyre nyűgösebben...
39+3 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!