37-38 hetes kismamák hogy érzitek magatokat?
Én is az első babát várom, 29 éves vagyok. Én is nyűglődöm már így a végén, picit vizesedik a lábam és a kezem. Amúgy kislány lesz, Hannának fogják hívni. Nekem is vannak mensi szerű görcseim (picit néha azért durvább attól, és elég sűrűn keményedek. Várom már a végét, de félek is egyben a szüléstől. 37+5 hkm
Boldog babavárást! :)
És a baba mozgás mennyire intenziv egy nap?
Nekem sűrűn kinyomja magát olyankor ha sétálok, még a hüvelyemnél is nyilal. Azt észre lehet venni, ha befordul?
Keményedés nekem is sűrűn van. Hol fogsz szülni? Boldog babavárást neked is :)
38 hetes vagyok, második babával, most kislányunk lesz.
nekem komolyan mondom semmi bajom nincs nappal, totál fitt vagyok, se görcs, se keményedés...szerintem a fiam mellett nincs időm ezen rágódni, de aztán éjjel jön a gyomorsav...úúúúúú na az durva
szerintem én kihúzom a végéig, vagy tovább:-)
Kellemes utolsó heteket!
Üdv
ja 27 vagyok
37+5 hetes vagyok. És én is nagyon szenvedek már. Fáj mindenem, feszült vagyok és nyűgös. Éjjel alig alszom, mert vagy a gyomorsavam gyötör, vagy pisilni kell (akár 4-5X egy éjjel), vagy a legrosszabb hogy rémálmaim vannak és nem a szüléssel kapcsolatban hanem minden egyébbel.
Vérnyomásom ugrál össze vissza, hol magas, hol alacsony. Vizesedik a lábam, eddig csak a lábfejem, most már az egész lábam elkezdett. A szemérem csontom 1 hete ki akar szakadni a helyéről. Sűrűn vannak menszi szerű görcseim, és rengeteget keményedik a pocak.
Szüléstől nem félek, inkább már várom.
26 éves vagyok
Látom más is nyűgösebb igy a vége felé. Nekem még annyival bővül a panaszom, hogy a hasam nagyon tud viszketni. Kenem testápolóval, pár napja esténként baba olajjal kenegetem, de akkor is nagyon viszket. Én is félek kicsit, de már inkább azt mondom had legyek túl rajta, mert éjszaka ahogy ti, én sem birok aludni. Pisilés két óránként, ha vizszintben vagyok akkor a hasam pillanat alatt be keményedik a baba kinyomja magát és elkezd nyilalni szúrni, és fel kell hogy üljek. Ez van hajnalba is :(
De ki kell tartanunk :) Könnyű szülést nektek.
Szia! Nekünk is első baba lesz és kisfiú. Én is már elég nyűgös vagyok és a derekam sokszor majd leszakad. Mensi szerű görcseim már egy ideje vannak de mostanában kezdenek erősödni.Az alvás se igazán megy már vízszintes helyzetben fáj, feszül a pocak és baba is elég aktív kisfickó! :o) Nah meg a 1,5 - 2 óránkénti pisilés... A szülést egyébként nagyon várom, már a kezemben tartanám a kicsikénket.:o) Hol fogtok szülni?
23 éves 37+4 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!