Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt álló kismamák,...

Szülés előtt álló kismamák, mielőtt szülni mentek leborotváljátok magatokat teljesen, vagy csak odalent?

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 12:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhol.Szülés után nem hiszem hogy mindjárt lesz kedvem...

3h

2009. júl. 10. 12:59
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
36h
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én csak odalent borotválkoztam, ráadásul a nagy hasamtól már nem tudtam teljes egészében mindenhol, úgyhogy a férjem végezte el a végét :)

4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen leborotváltam,és olyan jó volt,mikor hozták a kórházban a borotvát,én pedig mondtam,hohy köszönöm,nem kérek,mire azt mondták,de sajnos muszály.Erre felhúztam a hálóingemet,látták,hogy kész,és mondta a nővérke,ja így mindjárt más.Szóval nagyon örültem,hogy megcsináltuk otthon,mert bár szüléskor szinte a doki belekukkant a méhembe,de a borotválás az mégis nekem elég kellemetlen lett volna,ha idegen végzi.
2009. júl. 10. 13:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak alul borotváltam le teljesen, felül pedig levágtam tök rövidre. De legalább egy órát szenvedtem vele, tükörrel. Hát jól elfáradtam, mire végeztem. Nem is gondoltam, hogy ilyen kimerítő tud lenni egy alsó borotválkozás!
2009. júl. 10. 13:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Néhány napja voltam a szülészeten és a szülésznö is mondta,hogy már szinte mindenki leborotváltan megy be szülni.Nekem is már jó nagy a pocim 37 hetesen de én is gondolom jobb lenne itthon,mint ott idegenek.Köszönöm a válaszokat!Könnyű szülést:)
2009. júl. 10. 13:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem borotválkoztam le(eszembe se jutott mert annyi minden kattogott akkor már a fejemben) de bántam mikor bementem és mondták, hogy le kell borotválni(egy idegen csinálta) :( de két percig sem volt időm evvel foglalkozni :))

Szóval igen kérd meg Apát ha már nagy a pocakot, hogy tisztítsa meg a terepet.

2009. júl. 10. 13:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap előtt csináltam meg a kádban. Nem is volt annyira nehéz mint gondoltam. :) Pedig már elég nagy a hasam. :)

Remélem időben kijön a bébi és nem kell még 1x leborotválni szülésig :D

39+1 hetes

2009. júl. 10. 13:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mikor elkezdődtek a fájások, kb egyhetes borostám volt. Elmentem zuhanyozni, a lábam leborotváltam (hát mégiscsak ott fogom a dokinak mutogatni XD ) de odalent már annyira nem értem el, gondoltam, szenvedjen vele a frász, majd a szülésznő megcsinálja.

Úgyhogy egyhetes borostával mentem szülni, és az a fura, hogy nem borotváltak le, pedig gátmetszés is volt.

SE II-en szültem.

2009. júl. 10. 14:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem már hetek óta a párom borotvál,mert akkora a pocim hogy már a lábamat is alig érem el.Hetente 2X megcsinálja igy nem lesz gond ha jön a kismanó.38 heteske
2009. júl. 10. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!