Szülés előtt álló kismamák, mielőtt szülni mentek leborotváljátok magatokat teljesen, vagy csak odalent?
Mindenhol.Szülés után nem hiszem hogy mindjárt lesz kedvem...
3h
Szia!
Én csak odalent borotválkoztam, ráadásul a nagy hasamtól már nem tudtam teljes egészében mindenhol, úgyhogy a férjem végezte el a végét :)
Én nem borotválkoztam le(eszembe se jutott mert annyi minden kattogott akkor már a fejemben) de bántam mikor bementem és mondták, hogy le kell borotválni(egy idegen csinálta) :( de két percig sem volt időm evvel foglalkozni :))
Szóval igen kérd meg Apát ha már nagy a pocakot, hogy tisztítsa meg a terepet.
Én tegnap előtt csináltam meg a kádban. Nem is volt annyira nehéz mint gondoltam. :) Pedig már elég nagy a hasam. :)
Remélem időben kijön a bébi és nem kell még 1x leborotválni szülésig :D
39+1 hetes
Nekem mikor elkezdődtek a fájások, kb egyhetes borostám volt. Elmentem zuhanyozni, a lábam leborotváltam (hát mégiscsak ott fogom a dokinak mutogatni XD ) de odalent már annyira nem értem el, gondoltam, szenvedjen vele a frász, majd a szülésznő megcsinálja.
Úgyhogy egyhetes borostával mentem szülni, és az a fura, hogy nem borotváltak le, pedig gátmetszés is volt.
SE II-en szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!