Elhagytátok magatokat terhesség után?
én inkább szülés előtt, az utolsó hetekben, gondolok itt arra hogy már se smink, se csini ruci, csak bő szabadidő és összecopfozott haj...
szülés után én valahogy igényeltem az új csini ruciikat, persze a kényelmesebb verziót, meg a fodrászt-kozmetikust, meg legalább egy szempillaspirált :)
persze voltak nehéz napjaink, mikor örültem, hoy le tudok zuhanyozni, de itthonra legalább vettem 1-2 sportos új cuccot, meg havonta 1 fodrász-kozmetika :)
én is inkább vettem egy márkás, jólkinézős szabadidőt, meg egy jó kis csizmát, kabátot drágábbért télre és így jól éreztem magam, hogy van új divatos cuccom...fel nem venném az Ő pólóját pl....
legelső voltam megint
Hogy konkrétan mire gondolsz,azt jó lenne tudni,mert így nem biztos,hogy a kérdésedre kapsz választ!
Ha arra gondoltál: Miért kellene elhagyni (elhanyagolni) magunkat terhesség után? Attól,hogy anya lesz valaki,ugyan úgy nő is!
És itt nem a felszedett kilók,vagy a smink hiánya a lényeg!
Olyan apróságokra,mint pl. szőrtelenítés, minden nap csináltam. Bár a zenei stílusom egész más,mégis szülés után igen is adtam magamra,és passzos felsőkkel,behúzott hassal mentem vígan az utcán,élvezve,hogy egy ideig mekkora cickóim lettek! :-D
Az én párom,bár fityegett a bőr a hasamon,közvetlen szülés után,mégis ugyan úgy hozzám bújt,kívánt. Télen,ha a szőrtelenítés hanyagolva lett,akkor is ugyan úgy össze bújtunk! A hajam elég rendezetlen,de így sem tagad le soha! :-D
Szerencsésnek érzem magam,mert az én párom képes úgy elfogadni,amilyen vagyok- kívül,és belül is (bár ez utóbbi elég nehéz lehet neki :-D )
Mi a kérdés feltevésének oka?
Üdv:2gyerkőcös,38heteske
Igyekeztem nem elhagyni magam, de kellett idő, hogy legyen elég időm és energiám magamra is. A ruhákkal voltam gondban, mert a régiek még nem jöttek rám, a kismamaruhák már nem voltak jók. Újakat nem nagyon akartam venni, mert tudtam, hogy az a pár kiló le fog menni. De nem volt annyira gáz, mert jan. 3-án született a kislányom és február végéig szakadt a hó, vagy éppen -20 fok volt, úgyhogy túl sok helyre nem kellett menni :) Persze azért itthon sem a férjem ruháiban voltam :) A szőrtelenítés, haj, szemöldök, meg ilyenek, az alap volt itthon is. Tavaszra, mire jött a jó idő, újra rendben voltam :)
Férjemnek közben egy rossz szava sem volt...már csak az kellett volna :)
12.49-es vagyok
Annyi jutott még eszembe, hogy igazából akkor éreztem magam nagyon lepukkantnak, mikor napközben már másodszorra bukott le a babám és megint tej szagom volt, vagy elfelejtettem a melltartóba betétet tenni, és átázott a pólóm. Ezek mindig zavartak és ha éppen zűrös nap volt, és én tejszagúan és foltosan ültem a kanapén, arra gondoltam, "ez a vég" :) Persze, most már jókat nevetek rajta, de akkor....
El nem hagyom magamet,de megmondom őszintén sokkal-de sokkal kevesebb idő jut magamra 4 gyeek mellett.
Néha a férjem szemrehányát tesz,hogy olyan topi vagyok,de bevásárolni meg babakocsit tolni minek vegyek fel 10 cm-es körömcipőt?
NEM!!
Egyik gyerek után sem.
nemagamat utáltam volna, ha slampos, melegítős, elhanygolt NŐ( és nam csak anya) lettem volna.
ugyanúgy elmentem fodrászhoz, szőrtelenítette, szedtem szemöldökömet.
A ruháim is jók voltak rám.
A szoptatás miatt nem zárkóztam be hónapokra a lakásba, ugyanúgy mentünk mindenfelé.
Nem! Miért kellett volna elhagynom magam??
Mindig csinosan, jól öltözötten megyek el itthonról. Attól, hogy van egy babám, még nem fogok melegítőben járni. Nálam most nyáron pl. alap a magas sarkú papucs. Nem tűsarkú, mert attól most eléggé el vagyok szokva, de egy magas sarkú fapapucsom van.
Nem vettem új ruhákat, azt hordom, amit a terhesség előtt. Igen, egy pici pocakom még van, de azért nem fogok bő pólókban járni.
A férjem ezt "el is várja". Ha mackóban mászkálnék el itthonról, biztos szólna érte. (De a terhességem előtt sem mentem sehová melegítőben.)
Nem sminkelek, de csak azért, mert előtte sem tettem.
Járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz, addig a férjem vigyáz a kislányunkra.
Nem hiszem, hogy egy baba mellett nincs ideje az embernek magára. Pláne felöltözni... most őszintén: egy csinosabb póló-farmer összeállítást ugyanannyi ideig tart felvenni, mint a macinaci-póló verziót! Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!