Megnőtt a lábam terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy 1 számmal nagyobb lett a lábam, és 2,5 hónappal szülés után sem lett kisebb????2011. okt. 19. 19:28
1/11 anonim válasza:
Igen,nekem is megnőtt,2 éve szültem,azóta 1 számmal nagyobb:o)
2/11 anonim válasza:
Én még terhes vagyok, de pont ma selejteztem ki az összes sportcipőimet, mert iszonyat kicsik lettek. 1 számot biztosan nőtt a lábam, de amikor anya volt terhes velem, neki is nagyobb lett a lába. Tök jó, most vehetek mindenből újat. Még a tavalyi csizmám sem jön rám.
38 hetes kismama
3/11 A kérdező kommentje:
se csizma, se sportcipö, se semmi más. vehetek újakat.köszi a válaszokat.
2011. okt. 19. 19:34
4/11 anonim válasza:
Igen sajnos igen ezt én is megtapasztaltam pedig a kisfiam 3,5éves,eddig 38-39 cipőm,csizmám,papucsom most meg 40es kell mindenből.....:/
6/11 A kérdező kommentje:
Remélem ha lesz második, nem nő már többet:))))))))))
2011. okt. 19. 19:54
7/11 anonim válasza:
Az enyém is nőtt egy számot, és dagadt is a legvégén már a víztől.
A víz lement, a lábméret megmaradt.
2,5 éves a lányom!
8/11 anonim válasza:
lehetséges ám :)
38-as lábam volt. aztán vizesedtem s a végén már a 41-es papucsokat hordtam. most 14 hónappal később maradt a 40-es láb :( de inkább csak széltében változott, eldeformálódott a víztől.
9/11 anonim válasza:
Ez komoly, akkor van remény?:-) Még nem vagyok terhes, de állandóan gondban vagyok a 35-ös lábammal, alig találok magamnak cipőt. Hátha a baba a jó lábméretet is meghozza.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!