Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elhagytátok magatokat terhessé...

Elhagytátok magatokat terhesség után?

Figyelt kérdés
Ha igen, ezt hogy viselitek? És a férjetek mond valamit erre?
2011. szept. 3. 12:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Határozottan igen! Bár korábban, míg nem voltam terhes nagyon megszóltam azokat akik elhagyták magukat, mégis beleestem én is.

Terhesség előtt egy dekoratív csaj voltam, akinek a legfontosabb az volt, h hogy néz ki. Aztán a terhesség közepétől már nagyon nehezen viseltem a terhességet, vérszegénység, gyengeség stb, és egyszerűen nem volt energiám, de még kedvem sem magammal foglalkozni. Nem festettem a hajam (bár ezt a baba miatt sem, bár azt mondják lehet), és a végére 20 kg-t sikerült felszednem.

Miután megszültem, szoptatás alatt még tovább híztam. Terhesség előtt úgy néztem ki, mint egy tinilány, utána, mint egy megviselt asszony. Borzasztó volt elfogadni, vagyis nem is tudtam. Egy ruha sem volt jó rám, nem volt időm vásárolni és magamra sem.

Most 7 hónapos a kislányom, és kezdem összeszedni magam, de még kell idő, h a régi legyek.

2011. szept. 4. 08:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: a férjem nem teszi szóvá, hanem mikor mérgelődök pl a súlyom miatt, nyugtat, h legyek türelmes.
2011. szept. 4. 08:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Hmmm,50 kg voltam szülés elött,az arcom se csúnya...DE

NINCS bejárónőm, szóval:) ha a gyerek alszik: háztartást vezetek........(főz.mos.tak.vagy-vagy).Ha fent van rengeteget foglalkozok vele...ja, az alapdolgokon kívül.

Nem tudok magammal annyit foglalkozni mint régen(kozmetikus a szakmám), de azt sem birom nézni ha a gyerek bambul ki a fejéből, szóval nem vagyok celeb...:).

A férjem rendes, mindíg türelemre int:D.

2011. szept. 5. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!