Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biztatnátok? Nem a vajúdástól...

Biztatnátok? Nem a vajúdástól félek hanem a gátmetszéstől és a varrástól?

Figyelt kérdés
tudom nagyon hülye vagyok....
2013. szept. 17. 17:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha kapsz fájdalomcsillapítót,észre sem fogod venni.

Én kaptam EDA-t.Észre sem vettem sem a gátmetszést,sem a varrást.

2013. szept. 17. 17:35
 2/14 A kérdező kommentje:
itt nem adnak eda-t csak lidokain szúrit
2013. szept. 17. 17:43
 3/14 anonim ***** válasza:
a gátmetszés fájt egy kicsit, de eltörpült a fájások mellett, a varrás abszolút nem fájt.
2013. szept. 17. 17:58
 4/14 anonim ***** válasza:
Én is a gátmetszéstől féltem a legjobban,de nem is vettem észre,mikor csinálta.A varrás nem volt kellemes,de akkor már végig a fejemben volt,hogy a babám kint van,és nemsokára újra láthatom:) a vajúdáshoz képest a varrás szinte semmi nem volt,de így is nagyon szép emlék számomra a szülés:) Ne aggódj,engedd át magad a fájdalomnak,próbálj pozitív lenni és az járjon a fejedben,hogy mindjárt a kezedben lesz a kisbabád:) Könnyű és gyors szülést kívánok!
2013. szept. 17. 18:01
 5/14 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem lesz gond :) A vágást egyiknél sem éreztem, csak az tűnt fel, hogy vágnak, és megkönnyebbülök, nagyon jó érzés mert a vágástól már volt helye kiférni, és nem feszített iszonyatosan :)

Amikor nem kaptam eda-t egyáltalán nem éreztem a varrást, semmit sem :D Az eda-val már nem volt ilyen király, az kellemetlen volt, de az sem egetrengető.

2013. szept. 17. 18:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Csak jelezném, hogy a gátmetszéshez itt nem adnak érzéstelenítést. Fájás alatt csinálják, a többség így meg sem érzi. Én pl. észre sem vettem. Mikor mondta a doki, hogy varrni fog, visszakérdeztem, hogy mégis mit? Akkor mondta, hogy kellett egy kis vágás. A varrás nem volt kellemes, de köszönő viszonyban sem volt az utolsó 40 perccel. Inkább a varrás, mint a kitolás előtti szak.
2013. szept. 17. 19:12
 7/14 anonim ***** válasza:
Akkor én rosszul jártam!18 óra vajúdás után lett meg a fiam 4050 g volt és vákumozták,mert nem akart kijönni,3-4 orvos állt felettem.A gátmetszést nem éreztem,nem fájt!Viszont utána 1 órán keresztül vartak,hiába kaptam 3 injekciót oda!Szerintem készülj fel a legrosszabbra és onnan már csak jobb lehet!Legalábbis én így voltam vele!De ha meglesz a pici,akkor ő lesz legfontosabb és minden perc 'szenvedés' megéri!Boldog bababárást! :)
2013. szept. 17. 19:54
 8/14 anonim ***** válasza:
En 19 orat vajudtam, 15-ot 2 percesekkel, 3 ora volt a kitolasi szak...a vagassbol semmit sem ereztem, a varras is csak azert zavart, mnert en ficeregni akartam, hogy lassam a picit:-) folyamatosan utasitanom kellett az apukat, hogy fenykepezzen minden mozzanatot,'mert nem latok:-D szerintemne felj egyaltalan a vagas-varrastol, hidd el a vajudas sokkal durvabb...sokkalsokkalsokkal..:-D de megerte, 7 het mulva en is ujraelem:-D
2013. szept. 17. 20:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Gátmetszést nem éreztem,vagyis csak egy nagyon pici csípést,ami nem fájt. Mintha megböktem volna az ujjam egy tűvel,kb annyira. Viszont a varrás... :S vagy 1 órán keresztül stoppoltak,belül is,ahol már nem hatott a lidokain........fájt,igen. De már ott volt a babám,benne gyönyörködtem.
2013. szept. 17. 22:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor észre sem veszed mikor csinálják. A szülés után kicsit kellemetlen, de hidd el, jobb, mintha repednél, mert az viszont nagyon tud fájni. A szülés alatt ez a legapróbb kellemetlenség. :-) Amúgy nagy élmény lesz az egész. Legalábbis így kell hozzáállni :-)
2013. szept. 18. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!