Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biztatnátok? Nem a vajúdástól...

Biztatnátok? Nem a vajúdástól félek hanem a gátmetszéstől és a varrástól?

Figyelt kérdés
tudom nagyon hülye vagyok....
2013. szept. 17. 17:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm kedvesek vagytok
2013. szept. 18. 10:01
 12/14 anonim ***** válasza:
A gátmetszésem láttam is, mert gyakorlatilag a kitolásnál a nyakamban volt a lábam. Semmit nem éreztem belőle. Ha a baba feje ráfeszül a gátra, akkor elnyomja a vérkeringést azon a területen és automatikusan fájdalommentessé válik. Ennek ellenére adnak előtte egy szurit is, de ezt sem éreztem, csak láttam. A varrás nekem másfél óra volt, mert a gátmetszés ellenére a végbél is beszakadt és a hüvelyfalam is szétnyílt belül. Nagyon nehéz szülésem volt. De ezeket a repedéseket egyáltalán nem éreztem és a varrást sem.
2013. szept. 18. 10:05
 13/14 anonim ***** válasza:
A gátvédelmen nem gondolkoztál? én a mellett voksolok.
2013. szept. 20. 14:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Gátolaj( a weleda forgalmaz gátolajat, de a szülénők mondják, hogy az olivaolaj is simán megteszi), gátmasszázs...csak Magyarországon metszenek ennyit, de ha szólsz hogy gátvédelmet alkalmaztál akkor talán nem vágnak automatikusan.
2014. jan. 6. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!