Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok? Biztatnátok...

Mit gondoltok? Biztatnátok kicsit?

Figyelt kérdés
06.09-én volt az utolsó mensim első napja. PCOS vagyok, szoptatok, pár napja barnázok és mikor orvosnál voltam nem látott semmit vasárnap. Csak 12 mm-es méhnyálkahártya megvastagodást látott. Nem görcsölök van három halvány pozi tesztem. Most teljesen magambazuhantam.
2013. júl. 16. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Most örülünk a terhességnek vagy sem?Mert ez nem derül ki :)
2013. júl. 16. 22:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon is örülnék ha terhes lennék. Ezért is vagyok ki, hogy nem láttak semmit.
2013. júl. 16. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak korán voltál. Akkor már barnáztál? Nem írt utrogestant? Jó gépe van? Nekem még a 8. héten sem látott babát a szutyok SZTK-s géppel a doki. Mivel PCOS vagy és szoptatsz is, talán később volt az ovud. Mikor mész újra?
2013. júl. 16. 22:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia! SZTK-s gép, nagyon régi, már vagy 8 napja barnázok, de csak pisi után csöppen 1-2 csepp. Az ovu sztem is később lehetett, de úgy lecseszett a doki, hogy miért megyek 3 pozi teszttel és barnázással az ügyeletre. És akkor még nem is látott semmit. Kérdeztem mi lehet de nem adott választ arra, hogy ez lehet-e terhesség. Jövőhét csütörtökön kell visszamennem. Ez a "nem tudom mi van" érzés a legrosszabb.

Annyira hálás vagyok ,hogy írtál. Köszönöm.

2013. júl. 16. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudnál elmenni magánba? Többet látnának és felírnának gyógyszert is, hogy megmaradjon a baba, ha van (ami elég valószínű 3 pozi tesztnél)! Én legalább utrot szereznék valahonnan...
2013. júl. 17. 18:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam dokinál. Láttam a petezsákot és benne a babámat . 2 hét és szívhang is lesz. Már most Imádom.
2013. júl. 23. 08:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Épp kérdezni akartam, mi a helyzet! :) Nagyon örülök nektek! :) Boldog babavárást jó egészségben! :)
2013. júl. 23. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!